(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hoewel we de E-Njoint gewoon als cadeautje hadden meegestuurd heeft smartdrugstester Sting Grefte de moeite genomen om ook deze, naast het smarte product Kratom, uit te testen. Hoe beide producten zijn bevallen lees je dus in zijn uitgebreide testverslag, het woord is aan Sting:

Hallo RollingStoned lezer, ik heb als lid van het RollingStoned testteam, vorige week mijn eerste pakketje ontvangen. Daarin vond ik een buisje Kratom en een E-Njoint.

Kratom Thai Extract

Kratom heb ik samen met een kameraad gedaan. Ik had 1 gram Kratom Thai Extract gekregen in een buisje. Op het buisje stond beschreven dat tussen 0,1 en 0,3 gram, een lichte dosis zou zijn en 0,3 tot 0,7 gram een zware dosis. We besloten om allebei 0,5 gram te nemen, ieder de helft dus. We hebben het in een glas ranja gegooid en een keer goed geroerd en achterover geslagen. De smaak was vrij kruidig, vrij apart eigenlijk. We zijn rustig in de zon gaan zitten bij mij thuis in de achtertuin.

kratom

1 Gram Kratom Thai Extract

Na zo’n 15 minuten voelden we een lichte vorm van euforie en energie. We waren wat meer lacherig en mondiger. Na 30 minuten konden we toch allebei wel eerlijk zeggen dat we duidelijk merkten dat we iets hadden genomen. Het gevoel was volledig helder en energiek, maar nog steeds met vrolijke, lacherige gesprekken.

Na 30 minuten konden we toch allebei wel eerlijk zeggen dat we duidelijk merkten dat we iets hadden genomen

De opvolgende uren daarna waren ook zeker niet onaangenaam. We waren energiek en helder om de hele dag over alles en nog wat in gesprek te gaan, maar functioneerden verder nog prima. Geen rare uitspattingen of vreemd gedrag. Volgens anderen kwamen we ook niet heel anders over. Erg aangenaam om nog een keer te doen dus, een zeer leuke en onschuldige ervaring.

E-Njoint

Ik pakte de E-Njoint uit en vond het gelijk erg aantrekkelijk om te zien. Het product ziet er strak uit, vooral het wietblaadje op de bovenkant kan ik wel waarderen. Na een hijs te nemen had ik wel een voor mij vreemde smaak in de mond, dat was even wennen. Maar na een paar hijsen was dat niet zo erg meer aanwezig en was ik er toch al wel aan gewend.

Hijsen ging na verloop van de dag steeds lastiger. Ik moest aardig kracht zetten tijdens het hijsen om het gevoel te hebben dat je een fatsoenlijke hijs had genomen. Na zo’n 10 uur kon je toch al wel duidelijk merken dat de E-Njoint opgeraakt was. Hoewel, de volgende ochtend toen ik wakker werd en dus de E-Njoint al even niet meer gebruikt had werkte die weer een stuk beter, al was dat van korte duur.

De E-Njoint ziet er mooi uit, en zal je zeker bekijks geven op een feestje. De smaak is apart en moet je even aan wennen en het trekken gaat na verloop van tijd, wanneer de elektrische joint opraakt lastiger. Ik vond het jammer dat de E-Njoint na 10 uur weer op was.

(advertenties)