(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Heb je een geweldige ronde gedraaid? Dan kun je die vanaf nu delen met ruim 100.000 RollingStoned lezers. Daar hebben we namelijk een speciale kweekverslagen-opstuur-pagina voor gemaakt. Het maakt niet uit of je groot of klein kweekt, binnen of buiten, als je een mooi verslag hebt dan plaatsen wij dat graag. Ieder verslag dat door onze (immer stonede) ballotagecommissie komt wordt bovendien beloond met een vers RollingStoned t-shirt.

Je geplaatste kweekverslag wordt beloont met een RollingStoned t-shirt

Ieder geplaatst kweekverslag wordt beloont met een RollingStoned t-shirt

Op RollingStoned kun je dagelijks de nodige kweekinformatie en wekelijkse kweekverslagen lezen. Maar dat betekent natuurlijk niet dat wij alles weten en op kweekgebied al hebben gezien. Daarom roepen we vanaf nu jouw hulp in om RollingStoned nog een beetje leuker en leerzamer te maken. Op deze speciaal daarvoor in het leven geroepen pagina kun je je complete kweekverslagen samen met een shitload aan foto’s naar ons opsturen. Het is de bedoeling dat we straks wekelijks een lezers-kweekverslag met jullie delen en zolang de voorraad strekt belonen we de schrijvers daarvan met zo’n puik RollingStoned t-shirt.

Waarom zou je meedoen?

Wel, ten eerste omdat het – al zeggen we het zelf – best stoer is om je eigen kweekverslagen op RollingStoned terug te lezen. Daarnaast zouden wij ook gewoon graag eens iets van jou leren, op kweekgebied hebben we namelijk lang nog niet alles gezien. Ook kunnen wij ons zomaar voorstellen dat je gewoon supertrots bent op een geslaagde ronde en dat best met anderen zou willen delen. Kijk, wiet kweken is nou eenmaal iets dat normaal gezien achter gesloten deuren plaatsvindt – helaas.

Laat ons meegenieten van je oogst.

Laat ons meegenieten van jouw oogst.

Zolang het kweken nog niet gelegaliseerd is kun je het niet van de daken schreeuwen, dus laat ons dat dan voor jou doen. Het maakt daarbij niet uit of het om een grote of juiste een heel kleine kweek gaat, zolang je maar een groen hart hebt zeggen wij altijd 😉 En bovendien; je wiet wordt misschien ook wel iets meer waard wanneer je de kweek op een neutraal platform kunt laten zien. Iedere blower vind het nu eenmaal fijn om de herkomst van zijn rokertje te kennen.

Nou, hopelijk hebben we je hiermee genoeg redenen gegeven om eens een kweekverslag op te sturen. We hopen dat jullie er massaal voor gaan natuurlijk. Je kunt je kweekverslag hier op de speciale kweekverslagen-opstuur-pagina pagina kwijt, maar voor het gemak hebben we het invulformulier ook maar meteen hieronder geplaatst. Oh ja, tot slot nog dit: alles is volledig anoniem dus je kunt met een gerust hart aan de slag.

shutterstock_359713778

Stuur ons jouw kweekverhaal. Foto: Eric Limon, Shutterstock.com

Invulformulier kweekverslagen

Openingsfoto: Javier Brosch, Shutterstock.com
(advertentie)