(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Alweer een leuk nieuw initiatief uit het land waar het zo hard de goeie kant opgaat met cannabis: USA. Speciaal voor blowers en growers (en andere pro-pot mensen) is er de datingwebsite My420mate.com gelanceerd!

date-1Op ‘normale’ datingsites is het nogal eens een deal breaker als je toegeeft ‘drugs’ te gebruiken. Maar juist de lifestyle en ethische normen van marihuanaliefhebbers zijn voor Miguel A. Lozano reden geweest om met zijn datingportal My420mate.com te komen. Hij is ervan overtuigd dat lifestyle tegenwoordig veel belangrijker is dan ras, religie of andere onderscheidende factoren. “Deze website staat vol met mensen uit alle lagen van de maatschappij die een relaxte levensstijl en kijk op het leven zoeken en willen delen.”

Anonieme e-mailserver

My420mate.com wil dus juist dat hun leden zich niet druk hoeven te maken dat hun wietgebruik de datingdeur bij voorbaat dichtslaat. Die vraag – zeg, rook jij ook graag cannabis? – hoeft alvast niet meer gesteld te worden. Lozano en zijn team verwachten bovendien dat er snel meer staten in de VS volgen na Colorado en Washington waar cannabis (recreatief) gelegaliseerd wordt, dus dat hun concept wel eens een big player zou kunnen worden op de overvolle datingsite markt. Vooralsnog gaat alle contact tussen de leden wel via een ‘anonieme e-mailserver’, ze zijn dus nog wat voorzichtig. Verder biedt de site wat alle andere datingsites ook bieden, van fotoprofielen tot chatten en persoonlijkheidstestjes. Bedoeld voor vriendschappen, flirts en liefdes… My420mate noemt zichzelf maar alvast de ‘Cupido van Cannabis’ en ook het bedrijfsmotto is geheel in lijn met ons favoriete plantje:

Plant your seed and watch your love grow

(advertentie)