(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Skunk Kush: pure Afghaanse genen van Hindu Kush gekruist met de explosieve kracht van Skunk #1. Weinigen weten echter dat de geschiedenis van Skunk Kush uit nog enkele generaties van kruisingen bestaat, wat de soort een duidelijk onderscheidend karakter gaf.

Skunk Kush heeft de dikke stammen en donkere, leerachtige bladeren van haar Afghanica ouders en toont de kracht en afmeting van Skunk. Een statige dame die tijdens de bloei vaak anderhalf keer zo groot wordt en soms zelfs nog meer. Met name de topformatie is een subliem onderdeel van deze scherpe, hasjachtige mix van cannabisvariëteiten.

De fonkelende kelken hebben stevige, halfopen zware toppen en een groot oppervlakte voor de ontwikkeling van harsklieren. Als ze in hun natuurlijke vorm groeien of als de lager gelegen takken worden verwijderd, zal de centrale top van Skunk Kush de helft van de hoofdstam van de meeste planten beslaan en zelfs bijna 75% bij de meer open Sativa vrouwen.

Bij deze soort worden muskusachtig Skunk en donkere harsachtige Afghaanse aroma’s aangevuld met een citrussmaak. De beste fenotypen nemen de fruitige zweem naar sensationele hoogten met verrukkelijk scherpe citroen en menthol smaken die in het gehemelte blijven hangen en de luchtwegen openen.

Een bijzonder stimulerende body-stone is het krachtigste resultaat dat gevoeld wordt van de door Afghani beïnvloede vrouwen, terwijl de Skunk-Sativa een verbazingwekkende zijwaartse kick toevoegt. Een lachkick, rode ogen en een dromerige high zijn dingen die je altijd kunt verwachten van Skunk Kush!

Soort: 40% Sativa / 60% Indica

Ouders: Diverse Afghanen waaronder Hindu Kush & Skunk #1

Effect: Lachen en een dromerige high

Smaak/geur: Muskusachtig Skunk en donkere harsachtige Afghaanse aroma’s aangevuld met een citrussmaak.

Bloeitijd: 50-60 dagen

Oogst: Grote oogst

Omgeving: Gematigd / landklimaat

Seed company: Sensi Seeds

(advertenties)