(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Haze, wie is er niet gek op? Haze smaakt namelijk heerlijk en geeft een lekker actieve up high. Het is het neusje van de wietzalm, ware connaisseurswiet dus. Als je snel bent kun je buiten nog deze zomer een paar prachtige haze planten kweken met deze autoflower Haze. 

Haze Auto is een geweldig productieve autoflower, ze produceert compacte toppen die ingepakt zijn in een vette laag hars. Een ideale plant voor je balkon en achtertuin. Onlangs in deze Haze Auto verbeterd waardoor ze nog beter presteert. In slechts 80 dagen zie je haar transformeren tot een heerlijk geurende plant van ongeveer een meter hoogte, met indrukwekkende en glinsterende toppen.

Haze Auto is het nageslacht van een speciaal geselcteerde Roadrunner plant en een JYD Haze. Met deze kruising wilde producent Dinafem de karakteristieke smaak van autoflowers voorgoed veranderen en daar zijn ze in geslaagd. De aromatische Haze Auto heeft niet exact hetzelfde effect als de meeste sativa’s. Want ook al is het THC percentage van Haze Auto nog hoger geworden, het CBD percentage is door de autoflower invloed ook merkbaar aanwezig.

Soort: overwegend sativa

Geslacht: gefeminiseerd

Type: autoflower

Bloeitijd: 7 weken

THC: gemiddeld, 10 tot 15%

CBD: laag

Hoogte: +/-100 cm

Verkrijgbaar bij: Amsterdam Seed Center

(advertenties)