(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Maandag trad rapper en erkend grootverbruiker Wiz Khalifa op in Paradiso, Amsterdam. Hij begon iets te laat – coffeeshopbezoekje wellicht –  maar het was een fantastisch concert. En nu is er een nieuwe clip van de track ‘KK’, over zijn eigen wietsoort!

wiz-khalifa-smokingBitches, money en weed, daarmee vat je de teksten van de Amerikaanse superster wel goed samen. Normaal kan dat best saai en irritant worden, maar als een gast met een vette joint en een kopje thee (!) het podium van Paradiso betreedt en vervolgens een beestachtig goed concert geeft, dan vergeef je het ‘m wel. Wiz Khalifa dus, het 26-jarige hiphopfenomeen uit de USA. Maakt albums met titels als ‘Rolling Papers’ en trekt smokend de aardbol over met tournees die ‘Waken Baken Tour’ gedoopt zijn. Een goeie gast kortom.

Khalifa Kush

En sinds begin dit jaar betaalt Wiz niet eens meer voor zijn aanzienlijke hoeveelheden wiet. Hij is zo slim geweest om een deal te maken met de Cookie Company uit San Jose, een van de betere medical marijuana dispensaries  in Californië. In ruil voor het gebruiken van zijn naam voor een van de vetste soorten van deze wietapotheek, krijgt de rapper altijd zoveel gratis wiet als ie wil. En dat laat ie ons nu natuurlijk effe weten ook. In zijn nieuwste track ‘KK’ – wat staat voor ‘Khalifa Kush’ – pepert ie het ons in, samen met zijn homies  Juicy J and Project Pat: ‘I got my own weed sucka/so I ain’t gotta hit yours’. Het is 1 van de songs op zijn aanstaande album Blacc Hollywood dat later dit jaar verschijnt.

 

(advertenties)