(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Ze zijn wel wat gewend, de snuffelambtenaren van de Transportation Security Administration (TSA). Reizigers nemen de vreemdste zaken mee immers, maar 1 gast maakte het wel heel bont in Californië: hij had een grinder in de vorm van een handgranaat bij zich, met zijn wiet er ijskoud nog in ook!

Granaatgrinder

op

De betreffende granaat-grinder met wiet erin die een reiziger in Sacramento bij zich had op het vliegveld

De mannen en vrouwen van de TSA op het vliegveld van Sacramento, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Californië, wisten niet hoe ze het hadden toen ze vorige week een passagier controleerden en een handgranaat in zijn ‘carry on bag’ ontdekten!

Gelukkig bleek het geen echte te zijn, maar een wiet grinder in de vorm van een handgranaat. En tot hun stomme verbazing bleek er ook nog wiet in te zitten ook!

(Speelgoed)wapens

Je zou denken dat iemand wel slimmer is en zijn handgranaat-grinder thuis laat als ie gaat vliegen, maar nee hoor. Voor alle duidelijkheid publiceerde de TSA op hun sociale media maar deze tekst: “Alles wat lijkt op een granaat is verboden, zowel in handbagage als ruimbagage. En helemaal als het een grinder in granaatvorm is met marihuana erin.”

Het gezond verstand is niet altijd present bij reizigers, zo weten ze inmiddels wel bij de TSA. Op Instagram houden ze daarom ook een geinige pagina bij met wat ze allemaal weten op te vissen aan (nep)wapentuig. Smullen voor de verzamelaars van zulk speelgoed/spul.

bld2

Ook wiet treft men geregeld aan. Zo werd er op Denver Airport al eens een voorraadje edibles onderin een pot pindakaas ontdekt en pakte ze in Nashville een voorraadje wiet af van iemand die dat onder een valse bodem in een flesje tomatensap had verstopt…

 

(advertentie)