(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Laat die legalisering van cannabis maar zitten. De wietprijs is Nederland is namelijk tot ongekend laag niveau gezakt. Voor een kilootje Hollands groen betaal je nu nog slechts 1.000 euro, iets meer dan schamele 1 euro per gram wiet. Komt dat zien!

Historische prijsdaling

[beeld: Boomerang cards]

[beeld: Boomerang cards]

Het was ons eerlijk gezegd totaal ontgaan die historische prijsdaling van Hollandse cannabis. Sterker nog, wij maar denken dat de wiet steeds duurder betaald wordt in Nederland door de heksenjacht van justitie op kwekers. Maar vergeet het, je hoeft helemaal geen kapitaal neer te leggen voor een grammetje geestverruimende rookwaar!

Duitse grensstreek

Watskeburt? De bizarre prijsdaling komt aan het licht door een nieuwsbericht in Tubantia, toch maar mooi verkozen tot European Newspaper of the Year, dus bepaald geen dikkeduimzuigers mag je aannemen. Onder de kop ‘Duitse douane vangt enorme drugshoeveelheid in grensstreek‘ wordt er bericht over twee partijen wiet die in beslag zijn genomen, op weg van ons land naar blowers over de grens.

Op zich doen de details van wie, wat en waar er in dit geval niet heel veel toe (Nederlandse man en Duitse familie, wiet, grensstreek Osnabrück). Het gaat om de hoeveelheden en vooral de marktwaarde van een bepaalde partij. Met name de tweede en veel grotere partij wiet op de achterbank van een Nederlandse automobilist. Daar lag 36 kilo. Goed voor ‘een totale marktwaarde van ruim 37 mille’ weet Tubantia. Laat dit even bezinken mensen. Dit betekent namelijk dat 36.000 gram Nederlandse wiet 37.000 euro moet opleveren, ofwel 1 gram kost 1,03 euro!!!

Leg dus allemaal direct jullie arbeid neer en hophophop naar die grensstreek om zelf wat van deze spotgoedkope wiet in te slaan 😉

[ps; Een beetje flauw, we weten het… we hadden wat gerookt op de nuchtere maag en het rekenduiveltje kan de beste overvallen, nietwaar?]

 

(advertentie)