(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Gekker moet het toch allemaal niet worden mensen. In Florida had een jonge vrouw die werd aangehouden door de politie een wel heel bijzondere plek voor haar stash, eentje waarvan wij altijd dachten dat die alleen werd gebruikt door ietwat wanhopige bewoners van penitentiaire inrichtingen… juist, daar ja!

Carneeka Sanders

Maak kennis mer Carneeka Sanders, een twintigjarige vrouw uit Florida. Op het eerste gezicht een heel normale vrouw ook, want ze heeft een baantje in de restaurantketen Steak ’n Shake en bezit een auto. Daarmee tufte ze net na de kerst over de weg in St. Petersburg. Tot zover niks aan het handje.

carneekasanders

Carneeka is in 1 klap een bekende Amerikaan geworden, al is de reden daarvoor vast niet haar idee…

Maar Carneeka draagt een geheim met zich mee. Er staat namelijk een arrestatiebevel tegen haar uit omdat ze ervan beschuldigd wordt een huurauto niet te hebben teruggebracht.

Geheimen

De politie in Amerika is blijkbaar uitermate alert, want zij kreeg de vermeende autodief in de smiezen en dwong haar tot stoppen. Toen de agenten haar gingen fouilleren kwam er echter een nog veel groter geheim uit!

Carneeka bekende spontaan dat ze “marihuana en een sigaar in haar vagina had”, aldus een verbouwereerde cop in het politierapport. Vervolgens overhandigde ze inderdaad wiet en een sigaar aan de agenten.

Wiet recividist

Behalve een aanklacht wegens die huurauto krijgt de jongedame er ook eentje wegens wietbezit aan haar broek, want in de staat Florida is cannabis verboden. Arme Carneeka blijkt echter een ware liefhebber van ons favoriete plantje te zijn, want afgelopen jaar bleek ze ook al twee keer gearresteerd voor wiet.

Nadat ze 5.000 dollar borg had betaald mocht ze weer gaan. Het politierapport vermeldt helaas niet hoeveel gram wiet ze in haar poes had verstopt, noch of de betreffende sigaar een gewoon exemplaar was of zo’n heerlijk geurende blunt

 

(advertentie)