(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Double Dutch is een soort van Serious, maar was oorspronkelijk ontwikkeld door Magus Genetics in de jaren nul. De soort is er dus al zo’n 13 jaar en is tegenwoordig een stabiele wietplant met genen van Warlock en de legendarische Chronic. 

In de groeifase laat Double Dutch met haar brede blad, dikke stammen en bossige groei duidelijk haar indica invloeden zien. Maar in de bloeifase produceert ze daarentegen gigantische sativa achtige toppen, net als haar Chronic moeder. Wanneer een top van deze plant genoeg (zon)licht krijgt, zal die een massieve, dichtbegroeide top vormen. Het valt dan ook aan te raden om de zijtakken van Double Dutch te ondersteunen vanwege het gewicht van de top.

De soort presteert goed in een biologische kweek op aarde, kokos of hydro. Haar aroma is te vergelijken met de fijne geur van wilde bloemen. Wanneer je toppen van Double Dutch rookt wordt je actief en vrolijk en zul je een plezierig stoned effect in je lichaam ervaren. Dat is meteen de reden dat deze soort al vier prijzen op haar naam heeft staan. De combinatie van een excellente smaak, een prettig effect en de grote opbrengst maakt van Double Dutch een soort die absoluut de moeite waard is om eens te proberen.

 

Soort: indica dominante hybride

Geslacht: verkrijgbaar in gefeminiseerde en reguliere zaden

Ouders: Warlock x Chronic

Bloeitijd: 55 tot 65 dagen

Oogst: hoog

THC: hoog

Smaak: fruitig aroma van wilde bloemen

Effect: actieve en vrolijke body buzz

Seed company: Serious Seeds

 

(advertenties)