(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Moon Walker Kush

Moon Walker Kush is Spliff Seeds beste Kush wietsoort, en een van de beste kushsoorten in het algemeen. Dit was vanaf het begin al het doel dat Spliff Seeds voor ogen had, dus werd een speciale Skywalker OG stek geïmporteerd om de soort te maken. Het resultaat is deze vette kushsoort die grote opbrengsten en een zware narcotisch effect geeft. 

Met Moon Walker Kush wilde Spliff Seeds van meet af aan een van de beste kushsoorten ooit creëren. Geen gemakkelijke opgave want de hoeveelheid goede kushwiet is groot. Startpunt van het project was Spliff’s eigen Blue Medi Kush, en een speciaal uit de States geïmporteerde Skywalker OG.

Potent, betrouwbaar en uitbundig

Om van de nieuwe Kush een potente, betrouwbare en uitbundig bloeiende soort te maken, die bovendien goed tegen schimmels bestand zou zijn, gebruikten ze hun Blue Medi Kush #4 als donor voor het stuifmeel. De overige genen zijn afkomstig van een epische kushkloon uit Amerika: Skywalker OG.

Het doel van het kweekprogramma was een sterke compacte hybride te maken, ideaal voor de binnenteelt. Maar dan met de ongekende ‘dankness’ van de Skywalker OG. Het kweekprogramma was simpel maar doeltreffend, de Skywalker kloon werd bevrucht met de Blue Medi Kush pollen en vervolgens een aantal keer met zichzelf terug gekruist om de perfecte Moon Walker Kush te maken.

Moon Walker Kush levert een vette plakkerige wiet op die met een mokerslag binnenkomt. De geur is indringend en intens, dus controleer even je filter voor je met deze strain aan de gang gaat. De sterke citrusgeur van de Cali Skywalker Kush zal voor kushliefhebbers duidelijk herkenbaar zijn.

Compacte planten, grote opbrengst

De planten zelf groeien weelderig en snel maar blijven ook redelijk compact en bossig. Je mag ook een grotere oogst verwachten dan die van de meeste andere kushsoorten. Dat was namelijk een van de belangrijkste eigenschappen en doelen bij de creatie van deze kush.

De bloeifase van Moon Walker Kush duurt ongeveer negen weken en dat is een week langer dan die van de vaderplant Blue Medi Kush. Aan het einde van deze negen weken zijn Moon Walker Kush planten gemiddeld een kleine meter in hoogte, maar dat is uiteraard ook afhankelijk van de kweekomstandigheden.

In ieder geval is deze kushvariant een hele geschikte kandidaat om te kweken in een Sea Of Green of een ouderwetse SCROG. Toppen ruiken zeer sterk en zijn compact van structuur, ook die aan de lager groeiende takken. Het effect slaat in als een bom, begint in het hoofd maar is vrijwel direct daarna voelbaar in het lichaam en je zal de eerste niet zijn bij wie Moon Walker Kush een stevige ‘couch lock’ veroorzaakt.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Blue Medi Kush, Moonwalker OG
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Smaak: citrus, diesel, kruidig
  • Effect: zwaar, narcotisch
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertentie)