(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Woensdag 13 september bezocht de voormalige wereldkampioen zwaargewicht boksen ‘Iron Mike’ ofwel Mike Tyson Amsterdam. Niet zomaar even overgewipt voor wat hoeren en snoeren, maar ter promotie van zijn eigen coffeeshop. Het ging niet ongemerkt voorbij aan de hoofdstad. De drie leukste filmpjes coming uppercut!

Bokser wordt ganjapreneur

Mike Tyson (57) timmert na zijn bokscarrière aan de weg als cannabisondernemer in Californië en de rest van de staten in de VS die wiet gelegaliseerd hebben. En overal waar Mike zijn nieuwe evangelie predikt – ja, dat is wiet voor hem, waarvan hij naar eigen zeggen voor 40.000 dollar per maand wegtikt – trekt hij massa’s volk.

Woensdag was Amsterdam aan de beurt voor een publicitaire knock-out. Mike bezocht namelijk zijn eigen en naar hem vernoemde coffeeshop TYSON 2.0 en dat wilde het volk zien!

Wij verzamelden de drie leukste filmpje van het bezoek van de sportlegende in Amsterdam en daarbij valt het ons op dat ie stukken beter uit zijn worden komt nu hij aan de wiet zit dan tijdens zijn boksperiode – maar ja, toen liet Mike gewoon zijn enorme vuisten spreken nietwaar?

Oh ja, Rico Verhoeven was er ook bij!

LEES OP CNNBS OOKOud-bokskampioen Mike Tyson heeft eigen coffeeshop in Mokum

(advertentie)