(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ook in Nederland ruiken de suits nu duidelijk cannabisgeld. BeursBrink gaat zelfs zover om een heus ebook te publiceren met de niets verhullende titel ‘Marihuana Miljonair – Handleiding‘. Daarin wordt beleggers overigens niet aangeraden om in Nederlandse bedrijven te investeren, maar in Noord-Amerikaanse wietondernemingen.

Groene Revolutie

Woorden en termen die tot nu toe redelijk in de cannabis underground verkeerden – bijvoorbeeld hier bij ons op CNNBS – duiken tegenwoordig ook steeds vaker op in de mainstream. Neem de kreet ‘Groene Revolutie’, waarmee de geldmannetjes van Brink hun miljonairshandleiding zo’n beetje beginnen. Op acht pagina’s proberen auteurs Michel Rietveld en Francis Muyshondt de (kleine) belegger vervolgens te bewegen om hun poen in de snelgroeiende wietbusiness te stoppen. Maar zoals gezegd, niet in die in eigen land maar in die van de VS en vooral die van Canada.

Driedubbele kans op succes

Dat de twee Brink-mannen weinig kaas van het echte groene spul (wiet) hebben gegeten, blijkt wel uit het feit dat ze consequent de Amerikaanse – en aardig besmette – term ‘marihuana’ overnemen in plaats van het niet-discriminerende cannabis of wiet. Maar goed, dat doen wel meer media die niet precies weten waar de klepel hangt…

De beide heren vergelijken wel terecht de Drooglegging in Amerika in de vorige eeuw met de cannabis situatie nu. Ook toen werden sommig bedrijven schathemeltjerijk doordat er gegarandeerd een vraag is en blijft bestaan naar alcohol (nu is dat wiet). Alleen is cannabis zelfs nóg beter vindt Brink, omdat er naast recreatief gebruik ook sprake is van ‘een medische toepassing waar onderzoekers steeds meer fan van worden’. En ze weten ook te melden dat ‘de hennepplant een verschrikkelijk nuttig gewas is’, waarmee ze dus voor het gemak cannabis en hennep maar als hetzelfde beschouwen.

Maar goed, neemt niet weg dat er volgens Brink sprake is van ‘niet één maar drie toepassingen’ bij cannabis, en dus eigenlijk ook driedubbel kans op succesvol beleggen.

Om echt te gaan beleggen in Canadese en/of Amerikaanse aandelen moet je eerst de gids bestellen voor 169 euro, maar dan krijg je wel levenslang gratis updates over de wiethandel…

Monstermarges en export

De huidige monstermarges die wietproducenten maken – Brink geeft een voorbeeld van een kweker die teelt voor een kostprijs van 1 dollar en het verkoopt voor 8 – bieden mogelijkheden voor investeerders. Wie wat geld te vergokken eh pardon, te beleggen heeft moet dat vooral in kleinere bedrijven doen, want die kunnen het hardst groeien. ‘Je kocht Apple ook liever 20 jaar geleden dan nu…’, aldus Brink.

Dat men vervolgens Canada uitroept tot ‘het beloofde Groene Land’ en niet de VS ligt natuurlijk aan het federale cannabisverbod dat nog altijd geldt in Trump-land. Dat betekent bijvoorbeeld dat de bedrijven waarin je investeert respectievelijk wel (Canada) en niet (VS) mogen exporteren. En exporteren is altijd goed voor de groei- en omzetcijfers en daarmee meestal ook voor de portemonnee van de belegger.

Voor 169 euro krijg je echte info

Wie denkt dat ie er met het lezen van de ‘Marihuana Miljonair Handleiding’ is en vervolgens slapend rijk wordt, heeft het mis. De door iedereen gratis te lezen handleiding is slechts een opstapje naar het echte werk, ofwel de namen en rugnummers die je moet kennen om ook daadwerkelijk schathemeltjerijk te worden van beleggen in wiet.

En dat echte werk, door Brink ‘de gids (en alle bonussen)’ genoemd, krijg je toegestuurd voor 169 euro… dus als er iemand nu in Nederland alvast rijker wordt van die Groene Revolutie is het Brink zelf 😉

[openingsbeeld:  Lightspring/Shutterstock]
(advertenties)