(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je hebt stad en land afgezocht voor een adresje. En nu je die eindelijk gevonden hebt wil je natuurlijk ook wat met dat eersteklas stukje cannabisconcentraat. Dan is deze titanium dabnagel een uitkomst, hij past namelijk op iedere bong met een glas op glas verbinding.

Dabben ontstond ooit toen iemand een stuk hasj tussen twee gloeiend heet gestookte messen drukte. De rook werd met een halve plastic fles opgezogen en dabben was geboren. Inmiddels gaat het er in concentratenland een stuk professioneler aan toe. Een beetje dab-o-holic heeft zijn eigen dab rig, en voor de echte liefhebbers zijn er elektrische dabnagels en speciale dab vaporizers op de markt. Mooie spullen, maar erg prijzig voor de sporadische dabber.

titanium-pipe-fitting-nailDe titanium domeless nail van Azarius biedt uitkomst voor iedereen die wel eens, maar niet dagelijks wat te dabben heeft. Daarmee kun je namelijk van vrijwel iedere bong een dab rig maken. Hij past op 14 en 18 millimeter glas op glas verbindingen, mannelijk of vrouwelijk, one size fits all dus!

De dabnagel is gemaakt van puur titanium, klasse 2. Dit wordt door specialisten beschouwd als het beste materiaal om mee te dabben; het gaat eeuwig mee, is onverwoestbaar en heeft geen enkele invloed op de smaak van je concentraat. Domeless betekent dat de dabnagel open is, de rook zuig je door het gat in het midden van de nagel naar binnen, het wijde kanaal voorkomt daarbij dat het rookkanaal verstopt raakt.

Dabben voor dummies

Dabben is niet moeilijk met deze dabnagel. Je hoeft alleen maar de dabnagel heet te stoken met een stormaansteker. Als de dabnagel roodgloeiend is, heb je overdreven en laat je hem weer een beetje afkoelen. Dan neem je een druppel hasjolie, wax of een andere vorm van concentraat en drukt dat met een dabber (dabstokje) tegen de hete dabnagel terwijl je inhaleert. Het concentraat verdampt met een grote sis in een heerlijk smakende damp. Let wel op dat je de dabnagel niet aanraakt, want die is gloeiend heet!

Deze universele titanium domeless nail kost je 39 euro op Azarius.nl

(advertenties)