(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

The Kitchen is een boek over cannabis dat je niet met andere cannabisboeken kunt vergelijken. In tegenstelling tot wat je aan de hand van de titel zou verwachten is het geen cannabiskookboek. Het boek leert je onder meer hoe je zelf wiet kunt kweken, maar is toch veel meer dan een kweekboek alleen.

The Kitchen is een uniek boek van Uptowngrowlab en vertelt het verhaal van twee mannen met een missie om wiet van wereldklasse te kweken. Het boek neemt je mee op deze missie en laat je profiteren van de problemen en de successen waarmee de heren te maken krijgen. Hierdoor leest het boek veel fijner dan traditionele kweekboeken en voelt het eerder alsof je een roman over wiet kweken aan het lezen bent.

kitchen

Om goede wiet te kweken moet je over behoorlijk wat plantenkennis beschikken en het leven van een cannabis kweker gaat letterlijk niet over rozen. In The Kitchen krijg je een goed inzicht in de moeilijkheden en mogelijkheden waarmee je als professioneel wietkweker te maken krijgt. Biologische plantenkennis blijft in veel kweekboeken een theoretisch verhaal. In The Kitchen wordt het begrijpelijk gemaakt dankzij de verhalende schrijfwijze. Door middel van anekdotische en vermakelijke verhalen leer je wat werkt en wat niet werkt.

kitchen1

De kwekers uit het boek, Jay J. Kitchen en Uncle Tweezy lopen tegen dezelfde kweekproblemen aan als iedereen die voor het eerst gaat kweken. Hierdoor weet je wat je zelf kan verwachten wanneer je met wietplanten aan de slag gaat. Het boek is voor een deel een roman, voor een deel een kweekboek en voor een deel ook een boek voor cannabisconsumenten. Verwacht veel leesplezier, geweldige wietfoto’s en ook handleidingen over het maken van hasj, edibles en hoe je bijvoorbeeld een blunt moet draaien. Liefhebbers van ‘groene porno’ kunnen met The Kitchen hun lol op, want het boek zit vol met paginagrote en spectaculair mooie haarscherpe cannabisfoto’s van de 20 meest populaire cannabissoorten van de wereld, nug porn, kweekfoto’s en meer.

The Kitchen is een stijlvol 224 pagina’s tellend cannabisboek met harde kaft. Het kost 75 euro en is te koop op AmsterdamSeedCenter.com

(advertenties)