(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Bruce Banner Autoflower

Bruce banner is een knaller van een wietsoort. Een Amerikaanse supersoort met fel groene en ronde, grillige toppen. Buds die zo hard zijn als spruiten en bedekt met een dikke laag plakkerige trichomen. Normaal gesproken alleen weggelegd voor binnenkwekers maar dankzij Bruce Banner Autoflower kweek je ‘m deze zomer gewoon automatisch buiten. 

Bruce Banner is een knaller van een wietsoort uit Amerika maar laten we eerlijk zijn, de strain dankt haar bekendheid ook aan knaller marketing. Om te beginnen spreekt de naam Bruce Banner –  het alter ego van The incredible Hulk – natuurlijk enorm tot de verbeelding. De slimme naam die de breeder van Bruce Banner in 2009 in Colorado aan zijn creatie gaf – alsmede de volvette felgroene toppen – zorgden ervoor dat de wietsoort binnen een jaar in de dispensaries in Colorado lag. Tegenwoordig wordt de wietsoort door heel Amerika verkocht en heeft ze ook de oversteek naar Europa gemaakt.

Bruce Banner Autoflower

Inmiddels is er een nieuwe generatie van de gewilde wietsoort beschikbaar die je van de zomer gewoon buiten in je tuin kunt kweken: Bruce Banner Automatic. Als autoflower is deze sativa dominante dame namelijk een stuk eenvoudiger te kweken buiten.

Om te beginnen gaat ze automatisch in bloei waardoor ze van zaad tot oogst slechts 10 tot 13 weken tijd nodig heeft. Je kunt in één zomer dus gerust twee keer oogsten met Bruce Banner Automatic. Als autoflower is Bruce Banner nog steeds zeer potent. Met een beetje geluk en een mooie zonnige plaats in je tuin kunnen toppen van deze autoflower tot wel 25% THC bevatten!

OG Kush x Strawberry Diesel x Ruderalis

OG Kush x Strawberry Diesel x Ruderalis. Dat is Bruce Banner Automatic zonder de spectaculaire naam van Marvel Comics. Ze is daarmee een sativa dominante autoflower die behoorlijk groot kan worden, en dus ook behoorlijk veel wiet per plant kan opleveren. Weed Seeds Express noemt zelfs 600 gram per vierkante meter als maximale oogst maar laten we het houden op een bovengemiddelde opbrengst voor een autoflower.

Het effect van deze krachtpatser is uiteraard ook krachtig. Het wordt omschreven als een activerende en creatieve high, die uitstelgedrag en lusteloosheid als sneeuw voor de zon wegneemt. Rook je heel veel van deze wiet, dan slaat de high om in een ontspannende lichamelijke stone. Wees dus op je hoedde want de kans dat je heel veel Bruce Banner Automatic gaat roken is namelijk best groot. Met smaken van citrus, aardbeien,  bessen, en een uitgesproken Kush-smaak ben je zo door je voorraad heen.

Toppen van Bruce Banner hebben een frisse groene kleur maar wie geluk heeft kan volgens de verhalen zelfs fluorescerende groene tinten verwachten. Nou, als je nu nog niet genoeg redenen hebt om deze zomer Bruce Banner Automatic te kweken, dan weten wij het ook niet meer.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: OG Kush, Strawberry Diesel, Ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 10 tot 13 weken van zaad tot oogst
  • Smaak: citrus, aardbeien,  bessen, Kush
  • Effect: high, activerend effect, loom bij grotere dosis
  • Zadenbedrijf: WeedSeedsExpress
(advertentie)