(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ben jij zo’n type die bij de ijssalon altijd voor de fruitsmaken gaat? Dan is Strawberry Kush waarschijnlijk ook wel een spekkie naar jouw bekkie. Deze heerlijke zoete hybride is gemakkelijk om te kweken, en beloont je inspanningen met kogelharde toppen en een fruitige laag trichomen.

Strawberry Kush is een wietsoort die je bij meer dan één zadenbedrijf kunt aantreffen. Vaak betreft het dan een kruising tussen Strawberry Cough of Bubble Gum met een OG Kush. In dit geval lichten we echter de variëteit van Anesia Seeds uit, en dat is een indica dominante hybride tussen een originele Hindu Kush en Strawberry.

Dat Anesia’s Strawberry Kush een indica dominante wietsoort is, maakt haar wat makkelijker te kweken voor de beginnende kweker. Ze kan goed tegen kleine water- en voedingsfoutjes. Het mooiste is echter nog wel dat ze met haar indica achtergrond lekker compact blijft, en een handzame struikachtige vorm aanneemt. Je moet het heel bont maken, wil je van deze Strawberry Kush geen succesvolle oogst maken.

Gevorderde kwekers kunnen met Strawberry Kush hun persoonlijke records proberen te verbeteren. De plant reageert goed op allerlei snoei- en buigtechnieken, geeft goede oogsten en heeft lekkere korte internodes. Zorg echter wel voor voldoende licht want daar is deze dame gek op!
Geef je deze fruitige Kush echter wat ze nodig heeft, dan kun je rekenen op een eersteklas cupwinnaar. Harde, bonkige toppen met veel hars en een zeer zoet en extreem fruitig aroma en smaken van aardbeien, bessen en kersen en een sterke citrussmaak dankzij het hoge gehalte aan limonene.

Zoals het een goede indica dominante hybride betaamt, geeft ook deze aardbeienwiet je een heerlijke ontspanning. Zware indica effecten waar je wel aan toe moét geven als je deze wiet in je joint, pijp of verdamper stopt. Reken vooral op een lome, lichamelijke ontspanning maar sta niet raar op te kijken als je midden in de nacht ineens op je bankstel wakker wordt. Een couch lock ligt met deze dame namelijk altijd op de loer!

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Hindu Kush, Strawberry
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: erg zoet, fruitig, aardbeien, citrus, Kush
  • Effect: loom, ontspannen, stoned
  • Zadenbedrijf: Anesia Seeds
  • Verkrijgbaar bij: Wietzaadjes.nl
(advertenties)