(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Vorige maand overleed Doede de Jong, ’s lands bekendste cannabisactivist en erkend biologisch wietteler. Niet lang voor zijn dood was hij nog de eerste gast van de fonkelnieuwe podcast It’s just a ride. Als eerbetoon aan de markante Fries die zijn leven lang streed voor ons recht om wietplanten te mogen kweken, kun je nu nog één keer ruim twee uur luisteren naar Doede!

Doede de Jong in de 1e aflevering van It’s just a ride

Nadjib & Bob, de makers van de podcast It’s just a ride mailden ons met het verzoek om aandacht te besteden aan de (zeker achteraf gezien) legendarische eerste uitzending met Doede de Jong. Op de vraag of hij hun eerste gast wilde zijn, kwam Doede met een typische Doede-antwoord: “De eerste de beste!”

Helaas heeft hij zelf dus niet meer het debuut van deze podcast mogen meemaken, maar dat maakt het ‘postuum luisteren’ naar dit Nederwiet-fenomeen alleen nog maar interessanter. Doede en Nadjib & Bob nemen alle tijd van de wereld om cannabis te bespreken. De podcast duurt namelijk op de kop af 2 uur en zestien minuten!

Doede de Jong sprak enkele jaren geleden nog als een echte koning de alternatieve cannabis troonrede uit…

Daarom op Koningsdag 2022 een eerbetoon aan de man die enkele jaren geleden – in 2020 – nog de alternatieve (cannabis)troonrede uitsprak, een echte koning van het gewone volk!

Klik op onderstaand beeld en je kan op de site van It’s just a ride nog één keer genieten van Doede de Jong, of van daaruit doorschakelen naar Spotify, Apple Podcasts et cetera…

(advertenties)