(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Er zijn wietsoorten die oranje genoemd worden omdat ze prachtige oranje gekleurde haren laten zien en er zijn er die een heerlijk sinaasappelaroma produceren maar ze zijn allemaal ontzettend geschikt om koningsdag in stijl mee te vieren. Ren dus snel naar de coffeeshop en geniet vandaag in stijl van een van deze heerlijke koningsdagwietjes!

5. Californian Orange

Cali-Orange

Californian Orange van Dutch Passion brengt het beste sinaasappelaroma van indica’s en sativa’s naar boven. De planten hebben hierdoor een duidelijk herkenbaar citrusaroma en produceren een bovengemiddelde oogt. De sterke en frisse high maakt Californian Orange een uitstekend koningsdagwietje!

4. Dutchmens Royal Orange

DRO

Een koninklijke F1 hybride van Flying Dutchmen die ontwikkeld werd in Californië en Nederland, met maar één ding in gedachten: kwaliteit! Dutchmens Royal Orange neemt zijn tijd om af te bloeien maar is dat dubbel en dwars waard, de indica dominante wiet heeft een suikerzoete snoepsmaak en geeft een potente high. Perfect voor een middagje chillen in het Vondelpark dus! En loop dan meteen ook even langs de Flying Dutchmen winkel in Amsterdam voor wat zaden.

3. Clockwork Orange

Corange

Vernoemd naar de zwarte cultfilm uit 1971 en minstens zo hard! Alleen geschikt voor blowers met een goede tolerantie voor THC want daar heeft deze wiet van Riot Seeds een hoop van! U bent gewaarschuwd.

2. Agent Orange 

agentorange

Agent Orange is een raspaardje van TGA Subcool Seeds, dikke buds vol met hars en bovenal een zware sinaasappelgeur! Zelfs het water in je bong ruikt naar sinaasappels als je deze sterke wiet hebt gerookt.

1. Orange Bud

Orange bud

Orange Bud is de moeder van alle oranjewiet. In de jaren 80 ontwikkeld door Dutch Passion en 100% Skunk genetica. Orange Bud is zeer potent en helemaal Hollands, dus bij uitstek geschikt voor koningsdag!

(advertentie)