(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Auto Cheese NL

Cheese is een van de vetste wietsoorten uit de UK met een Nederlands tintje. De soort kwam tot stand door Skunk met Northern Lights te kruisen, wat resulteerde in een intens geurende wietsoort die ook meteen de naam verklaart. Auto Cheese NL is een Nederlandse én automatisch bloeiende variant van de gewilde wietsoort, en dus perfect voor kaaskoppen!

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken smaakt Cheese eigenlijk niet echt heel erg naar kaas. Cheese deed zijn intrede in de jaren ’80, en is een creatie van een kweker uit het Zuidoosten van Engeland. De kenmerkende intense en enigszins pittige geur was de aanleiding voor de naam. De grote opbrengsten zorgden voor de enorme populariteit van Cheese in het Verenigd Koninkrijk.

Auto Cheese NL

Van Cheese gaan we naar Auto Cheese NL, want Cheese is ook al jaren een gewilde wietsoort in Nederland. En gezien de Skunk en Northern Lights genen die Cheese toch al bezit, zijn dat de ideale genetische ingrediënten voor een Nederlandse autoflower Cheese. Om de Hollandse Cheese variant te maken werden dan ook een Auto Skunk en een Auto Northern Lights met elkaar verenigd.

Net als de originele Cheese heeft ook Auto Cheese NL een behoorlijk intense smaak en geur. Het aroma is enigszins aards maar ook zoet en vooral heel pittig. De planten verspreiden in de bloeifase een sterke intense geur, net als de meeste andere Skunk-kruisingen, en het effect is verrassend actief en versterkt de creativiteit.

Auto Cheese NL wiet

Auto Cheese NL is een genetische klassieker met een uitstekende trichoom-productie en 16% THC.

Auto Cheese NL kweken

Je hoeft zeker geen botanicus te zijn om deze autoflower te kweken. De sterke genen zorgen voor wietplanten met een goede weerstand tegen schimmels en de elementen, en een uitbundige groei. Auto Cheese NL bestaat voor zo’n 50% uit indica genen, 30% sativagenen en 20% ruderalis. De planten maken daarmee mooie stevige takken en hebben een mooie open structuur. Binnen kan deze automatisch bloeiende soort tot een ons per plant opleveren en buiten wel het dubbele!

De totale levenscyclus van deze wietsoort is echter vrij kort, en duurt slechts 9 tot 10 weken. Om het maximale eruit te halen, moet je haar dus wel een beetje verwennen met een grote pot, veel licht en een luchtige bodem.

  • Soort: indica dominante hybride (autoflower)
  • Genotype: Auto Skunk, Auto Northern Lights
  • Geslacht: gefeminiseerde autoflower
  • Cyclus: 9 tot 10 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: pittig, aards, licht zoet en intens
  • Effect: evenwichtig, vrolijk en creatief (16% THC)
  • Zadenbedrijf: Ministry of Cannabis
  • Verkrijgbaar bij: Wietzaadjes.nl
(advertentie)