(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
sweet tangerine tango automatic

De grootste buitenwietsoorten zijn doorgaans geen autoflowers, maar Sweet Tangerine Tango Automatic is anders. Deze lang bloeiende autoflower kan namelijk al snel 120 centimeter hoog worden, en buiten gemiddeld 200 tot 250 gram per plant opleveren. Heerlijke wiet welteverstaan, met een sterke en exotische Kush- en citrussmaak!

Het grote voordeel van een autoflower wietsoort buiten, is natuurlijk de vaste levenscyclus die ervoor zorgt dat je al vroeg in het jaar kunt oogsten. De keerzijde van die medaille is wel dat de meeste autoflowers niet zo gek groot worden. Sweet Tangerine Tango Automatic is echter een stukje groter dan de gemiddelde autoflower, en levert gemiddeld wel 200 tot 250 gram per plant op. Ideaal dus voor buiten waar je met deze autoflower toch een grote opbrengst kunt oogsten, zonder je zorgen te hoeven maken over toprot.

Sweet Tangerine Tango Automatic

Sweet Tangerine Tango Automatic bestaat uit een genetische mix van OG Kush, Girl Scout Cookies en Face-Off OG. Heerlijke en hele sterke Amerikaanse wietsoorten die je normaal gesproken niet in ons klimaat buiten kunt kweken. Als autoflower is dit echter geen probleem, want Sweet Tangerine Tango Automatic gaat vanzelf in bloei. De bloeifase duurt vervolgens 55 tot 70 dagen. Dit is iets langer dan de meeste autoflowers, maar zorgt dus wel voor de grote opbrengst.

Als indica dominante hybride heeft Sweet Tangerine Tango Automatic van nature veel stevige en compacte takken. Ze groeit daarmee sterk in de breedte, wat bijdraagt aan de hoge gemiddelde opbrengst per plant. Zelfs vergeleken met fotoperiode gevoelige wietsoorten levert ze nog een gemiddelde oogst op. Maar dan wel van een betere kwaliteit, omdat ze als autoflower veel eerder in bloei gaat en dus mooi kan afrijpen in het zomerzonnetje. Toppen zijn compact, dik, bedekt met een ijzige laag trichomen en laten vaak mooie paarse tinten zien.

Smaak en effect

Over de kwaliteit van je oogst zul je niet snel iets te klagen hebben. Hoewel het een indica dominante autoflower is, heeft Sweet Tangerine Tango Automatic ook een sativa kant. Dat merk je aan haar geur en smaak, die niet alleen heel sterk en indringend is, maar ook exotisch en zoet.
Na het roken of verdampen voel je eerst een energieke en euforische high. Daarna beginnen de indica effecten en gaat het gevoel over in een zware lichamelijke ontspanning.

Het aroma van deze dame is wel iets waarvoor we je misschien even moeten waarschuwen, want de planten verspreiden een opmerkelijk sterke geur. Na de oogst is dat natuurlijk geen probleem maar weet dat deze planten buiten goed te ruiken zijn.

De smaak van deze grote autoflower is goed gebalanceerd en een heerlijke combinatie van indica’s en sativa’s. Ze is zoet en aards zoals een mooie Kush maar heeft een complementair aroma van citrusvruchten en bloemen bijgekregen.

  • Soort: indica dominante autoflower hybride
  • Genotype: OG Kush, Girl Scout Cookies, Face-Off OG
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: autoflower
  • Bloeitijd: 55 tot 70 dagen (14 – 15 weken van zaad tot oogst)
  • Geur/smaak: aards, Kush, zoet, bloemig
  • Effect: energiek en euforisch, later zwaar en ontspannen
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds (white Label)
(advertentie)