(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Panty Punch Autoflower is een nieuwe hybride die in 12 tot 15 weken uitgroeit tot een compacte wietplant van een centimeter of 50. Ze produceert zowel indica als sativa dominante fenotypes, en kan ondanks het discrete formaat, meer dan 100 gram wiet per plant opleveren! Een heerlijke Cali-kruising tussen Pink Panties en Purple Punch.

Panty Punch is een ideale wietsoort voor een discrete (buiten)kweek, zonder in te leveren op opbrengst, kwaliteit of THC-gehalte. Deze autoflower wordt gemiddeld niet veel hoger dan een centimeter of 50, maar kan toch gemakkelijk 100 gram per plant produceren. Het THC-gehalte kan oplopen tot wel 26 procent, en draagt bij aan het uitzonderlijke zware gewicht van de toppen.

Discreet en breed

Niet alleen de indica dominante fenotypes maar ook de sativa dominante exemplaren ontwikkelen een veelheid aan zijtakken. Alle Panty Punch planten blijven hierdoor laag en ontwikkelen zich sterk in de breedte. De indica dominante planten hebben een levenscyclus van ongeveer 12 weken, maar de sativa dominante planten kunnen een paar weken langer bloeien. Daar staat tegenover dat de sativa dominante planten node op node stapelen in de bloeifase, en lange aaneengesloten toppen produceren.

Panty Punch groeit gemiddeld een week of vijf en is een fijne plant om in je kweekruimte of tuin te hebben. De uitbundige groei in de breedte maakt haar uitermate geschikt voor een scrog. Ondanks de geringe hoogte hoef je dan ook niet bang te zijn om haar te trainen. De wietsoort is niet veeleisend en ook gemakkelijk door minder ervaren kwekers groot te brengen.

Pink Panties x Purple Punch

Panty Punch is een kruising tussen Pink Panties en Purple Punch, twee beroemde Amerikaanse bestsellers van de laatste jaren. De belangrijkste genetische bouwsteen is dan ook OG Kush, dus verwacht een typerende intense geur en smaak. Indien de temperaturen aan het einde van de bloeifase wat lager zijn, kan Panty Punch hele mooie paarse en roze kleuren laten zien. Dit is een trekje dat ze van Pink Panties geërfd heeft, en draagt samen met dikke oranje bloeiharen bij aan de mooie bag appeal van deze wietsoort.

Intens aromatisch

Als hybride zorgt Panty Punch voor een intense maar prettige gebalanceerde high. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon terwijl je spieren heerlijk ontspannen. Het THC-gehalte kan oplopen tot wel 26 procent, dus minder ervaren cannabisliefhebbers willen het wellicht rustig aan doen met deze wietsoort.

Het sterke en indringende OG Kush aroma geeft bloeiende Panty Punch planten een iconische en intense geur, die na de oogst goed terug te proeven is in de smaak van de wiet. Een van de meer fruitige geuren is die van zoete wilde druiven, gecombineerd met een dikke dosis OG Kush terpenen.

  • Soort: sativa/indica hybride (50/50)
  • Genotype: Pink Panties, Purple Punch
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: autoflower (ook verkrijgbaar als fem of reguliere zaden)
  • Geur/smaak: intense OG Kush, zoete druiven, vers fruit
  • Effect: gebalanceerd, ontspannen, sterk effect (26% THC)
  • Zadenbedrijf: Humboldt x Seedstockers, Seedstockers
(advertentie)