(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Geloof ons maar als we zeggen dat je de beste buitenwiet in ons klimaat met een schimmelbestendige wietsoort kweekt. Juist daarvoor heeft Green House de wietsoort The Church ontwikkeld. Een sterk ras met veel weerstand en Nederlandse en Zwitserse genetica. Ideaal voor buiten of in vochtige ruimtes!

Het klimaat van de Lage Landen laat nog wel het een en ander te wensen over voor buitenwietkwekers. Het zou wel wat warmer mogen zijn. En wat minder nat in het najaar, zodat wietplanten tenminste geen toprot krijgen. Maar helaas niets aan het weer te doen…

The Church

Godzijdank zijn er echter wél wietsoorten zoals The Church, die speciaal veredeld zijn voor een leven in een vochtige ruimte of koud klimaat. Green House Seed Company selecteerde daarvoor een prachtige Zwitserse sativa en kruiste die met de Hollandse Super Skunk en Northern Lights, die ook al heel wat jaartjes in Nederland groeit en bloeit.

The Church is dan ook een zeer sterke en struikachtige wietsoort, die een beetje aan de zogenaamde Deense soorten doet denken. Ze heeft een struikachtig voorkomen met dikke aaneengesloten toppen, en kan erg goed tegen kou, regen en schimmels. Binnen doet ze het ook goed, en maakt dan een bloeifase van zo’n 8 weken door. Buiten is The Church eind september klaar, en kan ze een opbrengst van wel 800 gram per plant opleveren.

The Church is dus bij uitstek geschikt om buiten een paar grote planten mee te kweken. Ze reageert goed op allerlei verschillende kweek- en trainingstechnieken, dus een buitenscrog is zeker een van de mogelijkheden.

Indica dominante hybride

Genetisch gezien is The Church een hybride met een lichte indica overhand. Het THC gehalte is gul en kan – als de zon een beetje meewerkt tenminste – oplopen tot meer dan 20 procent. Zoals je zou verwachten geeft ze een zwaar indica effect dat na verloop van tijd overgaat in een langdurige mentale high. Medicinaal is het een goede wietsoort om pijn mee te bestrijden, om wietolie van te maken, of om de slaap mee te verbeteren. Recreatief gezien is het genieten van een zoete en skunky smaak, met een lekker kruidig vleugje dennen.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Swiss Sativa, Super Skunk, Northern Lights
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken, buiten eind september klaar
  • Geur/smaak: zoet, skunk, kruidig, dennen
  • Effect: zware indica stone gaat over in langdurige mentale high
  • Zadenbedrijf: Green House Seed Company
(advertentie)