(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hoe klein de microkweekjes van Elmo ook zijn, ze zijn altijd spectaculair. Hij laat zien dat ook kleine planten dikke toppen kunnen dragen! Zijn KillingKush planten hebben inmiddels hun vierde levensweek achter de rug. Kijken wat er deze week allemaal gebeurd is, en natuurlijk: hoe de dames erbij staan.

Hallo kweekvrienden en vriendinnen!

Het is weer vrijdag, en dan mag ik jullie altijd verblijden met een update van mijn hobby kweekje met drie KillingKush plantjes. Nadat de dames vorige week naar hun bloeiruimte had verplaatst zijn ze flink opgeschoten. In de bloeiruimte hangt een 150 Watt Metaal Halide lamp die ik gebruik voor de groei. Maar omdat ik deze week (de 18e dag) de eerste bloeiharen heb gezien, was het tijd om ook de Metaal Halide lamp te vervangen met een HPS lamp. Uiteraard ook maar 150 Watt, het blijft namelijk wel micro, en niet macrokweken wat ik doe.

 

map 69 022

Ik heb een beetje last van wat kleine vliegjes in de tent en dus heb ik een paar vangstrips geregeld. Vangstrips zijn gewoon heel erg plakkende strips met een lokgeur waar de vliegjes aan vast blijven plakken. Hopelijk zijn de beesten daardoor volgende week weg.

De plantjes zijn aardig gegroeid de afgelopen week, ze zijn nu 20, 22,en 26 centimeter hoog. Ze krijgen nu om de 3 a 4 dagen 250 ml water met voeding, ik heb een emmer met 10 liter aangemaakt. Dat is wat handiger in verband met het afmeten van de voeding in het water.

map 69 024

Tot volgende week! Ik ga lekker van m’n jointje genieten 🙂

Elmo

(advertenties)