(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Volgende week is het zover, dan zijn er in Nederland weer verkiezingen. Dit keer voor je gemeenteraad, dus de politici en bestuurders die direct invloed kunnen hebben op jouw dagelijks leven. Of je bijvoorbeeld wel of niet even naar een coffeeshop kunt fietsen voor een bakkie en een zakkie. Wij spotten zowaar een lokale kandidaat die positief is over de komst van een shop in haar gemeente.

Leefbaar is altijd beter dan haten

Even opletten dus wiethaters uit de politieke partijen die reeds in de kop boven dit artikel genoemd worden en alle andere eventuele lokale sufferds die niets van cannabis begrijpen. Het kan echt anders in Nederland dan de onzin die jullie rondbazuinen over cannabis en coffeeshops.

En zeker anders dan het domweg verbieden van cannabis en coffeeshops – een beproefd recept voor de bloeiende zwarte handel die we nu zien en waar jullie om een of andere bizarre reden toch voor blijven pleiten.

Het interviewtje duurt slechts een goeie minuut, maar daarin vertelt kandidaat raadslid Chantal Sijtsma van de partij Leefbaar Dronten even glashelder waarom zij wél iets ziet in gedoogde wiet!

(advertentie)