(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dat het niet bijster goed gaat met de Kijkshop-winkels in Nederland is bekend. Maar om de panden dan maar vol te kwakken met veel lucratievere wietplantages… nee, dat hadden wij ook nooit durven dromen! Over naar de Kijkshop in Vlissingen…

Kijkshop kleurt groen

Net als heel veel andere retailketens gaat het de Kijkshop niet bepaald voor de wind. Ontslagen onder het personeel, reorganisaties en het sluiten van winkelpanden zijn eerder regel dan uitzondering. Zo ook in wietpasparadijs Zeeland, waar de plaatselijke Kijkshop in Vlissingen het onderspit moest delven. Maar in plaats van bij de spreekwoordelijke klederdracht-pakken neer te zitten, plempte de Zeeuwen het winkelpand gewoon vol met… wietplantjes!

Inval autoriteiten

Maar helaas moeten de autoriteiten behalve van Belgische en Franse wiettoeristen ook al niks hebben van wiettelende eigen burgers. In een gezamenlijke operatie van politie, energieboer Delta en de gemeente Vlissingen werd de voormalige Kijkshop woensdagochtend overvallen.

Het delen van de video lukt helaas niet vanuit Zeeland, dus moet je maar ff op onderstaande video-still klikken en dan kan je ‘m via de site van Omroep Zeeland checken:

Duizenden dames vernietigd

De buit loog er in ieder geval niet om: in zes (!) kweekruimten stonden naar schatting van de overvallers 1500 tot 2000 dames in vol ornaat te bloeien. In het politiebericht wordt dan ook trots gesproken over een ‘forse wietkwekerij’, plus het gebruikelijke verhaaltje over stroom en water jatten en de gevreesde termen ‘ontmantelen’ en ‘vernietigen’…

Nou ja, zoek het dan maar lekker zelf uit met die (opnieuw) leegstaande Kijkshop!

[de video en het openingsbeeld daaruit zijn gemaakt door Omroep Zeeland]
(advertenties)