(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Trouwen, het kan de beste onder ons overkomen. Maar als je dan toch voor de verbindende bijl gaat, waarom dan niet het hele trouwfeest optuigen in een vette wiet stijl? Zo gezegd, zo over naar Colorado waar Clara en Dusty Higgings de daad nog voor de huwelijksnacht bij het woord voegden!

Not your everyday couple…

Nu zijn Dusty en Clara Higgins misschien niet zomaar een doorsnee koppel dat spontaan besluit om in wiet stijl te gaan trouwen. Integendeel, ze werken allebei al 12 jaar in de cannabis industrie. En ze leerden elkaar kennen – hoe schattig toch – toen bruidegom Dusty bruid Calra die in een bar werkte een spliff gaf! Met een spliff wordt in Amerika trouwens een joint met tabak en wiet bedoeld, voor het geval je dat niet weet.

Tegenwoordig is Colorado al enige jaren het cannabiscentrum van de VS en het gelukkige paar runt er dan ook twee shops onder de naam The Bee Dynasty. Al met al dus niet heel verrassend wellicht dat er op de bruiloft edibles worden uitgedeeld, een groot deel van de gasten met genoegen aan een joint hijst of aan de cannabis bar hangt. “Alle gasten genoten er echt van en er was geen enkele spanning”, aldus Dusty.

Bruid Clara had zelfs een speciale bruidsbong laten maken voor het trouwfeest op hun eigen ranch – waar ze uiteraard ook zelf wiet kweken (en ja, dat mag in Colorado). Geloof je niet van die bong? Kijk dan:

Die bong viel blijkbaar niet alleen bij de bruid in de smaak, want inmiddels biedt het getrouwde koppel een heuse ‘wedding bong lijn’ aan in hun winkel… Dit is ‘m trouwens nog eens, die bong maar dan vanuit een andere invalshoek:

Bruid Clara doet ook veel goeds op Insta als QueenBee.66

Inderdaad, die Clara Higgins doet nog meer voor de goede zaak; ze is onder de naam QueenBee.66 ook actief als marijuana influencer op Instagram. En dat is eveneens smullen hoor! Kijk nog maar even rustig naar wat posts van haar terwijl wij dan alvast zeggen: toedeledokie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🐝QueenBee🐝 Clara Higgins (@queenbee.66) op


(advertenties)