(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Iedereen die weleens op een cannabisbeurs is geweest die weet dat daar doorgaans ook prachtige hostess aka promobabes rondlopen. Vaak worden die ingehuurd door bedrijven maar 420Nurses zijn hun eigen baas. De club werd in 2009 opgericht door een klein groepje vrouwelijke cannabisliefhebbers, en zijn inmiddels een fenomeen in cannabisland. En daarbij hoort natuurlijk ook een documentaire, kijken! 

420Nurses is eigenlijk een sociaal netwerk van prachtige wietrokende vrouwen, die zich laten betalen voor cannabis modellenwerk. De club werd in 2009 opgericht door een klein groepje eerste 420Nurses en hebben inmiddels over de hele wereld leden.

De leden kunnen via de organisatie werken als model, of als promogirl voor cannabis gerelateerde evenementen. Iedereen kan zich aanmelden op 420Nurses.com en ook een cannabiszuster worden die betaald wordt om wiet te promoten.

Maar misschien wil je eerst meer weten over 420Nurses, en wat ze precies allemaal doen? Nou, in dat geval val je met je neus in de wietboter want de dames hebben zojuist hun eigen documentaire gekregen. Die werd gemaakt door J. Horton Films en ging vandaag in premiere.

Veel kijkplezier dus met de mooie 420Nurses:

(advertentie)