(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Verdampen geeft een heel zachte rookervaring, wel met de heerlijke aroma’s van je wiet, maar dus geen schadelijke rook en teer. Dure, grote verdampers werken vaak wat beter en nauwkeuriger. Nu is er ook een draagbare verdamper die net zo goed werkt: de Ascent

Er is goed nagedacht door de makers over de Ascent en dat merk je. Doordat de verdamper een volledig uit glas vervaardigd rookkanaal (we zeggen rook maar het is natuurlijk damp) heeft, ontstaat een enorm zuivere aromatische damp. Schoonmaken is gemakkelijk, want de verschillende glazen onderdelen zijn afzonderlijk te verwijderen.

ascent-portable-vaporizer-black

De temperatuur van de Ascent is ontzettend nauwkeurig in te stellen tot 221 graden waarbij de temperatuur op een helder scherm wordt weergegeven. Hij warmt sneller op dan je een joint kunt draaien want in minder dan een minuut is hij klaar voor gebruik! Eenmaal opgewarmd zorgt de lithium-ion accu ervoor dat je tot twee wel uur achter elkaar kunt doorstomen. Maar als je hem daarentegen even opzij legt schakelt de Ascent zichzelf automatisch uit om energie te besparen, handig!

Ook leuk om mee te spelen zijn de slimme temperatuurprogramma’s. De Ascent past de temperatuur dan automatisch aan het ingestelde programma aan. Je kunt de temperatuur bijvoorbeeld iedere drie minuten iets laten oplopen. De Ascent vaporizer is verkrijgbaar in drie varianten: Stealth (zwart), Burl Wood (houtprint) en Carbon Fibre (zwart met ruitenpatroon).

Te koop voor slechts 229 euro bij vaposhop.nl

http://youtu.be/fzivbOPMDko

(advertenties)