(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Voor de ware liefhebbers van het betere leven is er nu iets leuks bijgekomen in Nederland: High Cuisine aan huis! Ofwel; je krijgt lekker eten, lekker drinken en lekkers om te blowen… en dat allemaal wordt ook nog eens perfect op elkaar afgestemd. Je hoeft er zelfs niets voor te doen – zelfs de afwas niet – behalve dan betalen natuurlijk.

Chef en sommelier aan het werk met wiet

In de VS is het al wat langer razend populair: eten & drinken met cannabis in de hoofdrol. Zo opende er afgelopen jaar zelfs een ‘organic cannabis café’ in Hollywood, waar je eten en cannabis naar hartelust mag combineren.

Maar ook in eigen land wordt er wat dit betreft aan de weg getimmerd. Sinds januari 2022 laten topchef Theun van den Bergh en cannabissommelier Arthur Heine jou de enorme veelzijdigheid van de combinatie cannabis, wijn en eten ontdekken, proeven en ervaren. En dat allemaal dus lekker lockdown proof en al in eigen huis!

Wil jij ook wel eens iets anders met de (schoon)ouders doen dan de standaard gourmetschotel soldaat maken terwijl er een bak aanbieding-bier doorheen gaat? Pinot Noir met Skunk? Riesling met Silver Haze? Nou, dan!

Bij het Nederlandse bedrijf Sensunique combineren ze de drie beste dingen in het leven: eten, drinken en cannabis consumeren!

Eat, drink, blow and… repeat

Voor 159 euro – en vanaf 4 personen – krijg je van Theun & Arthur 4 gangen, 4 passende wijnen en 4 soorten cannabis voorgeschoteld. ‘Wij werken uitsluitend met seizoensgebonden en biologische producten. Groenten spelen bij ons een hoofdrol. Je kan kiezen tussen vlees, vis en vegetarisch en/of glutenvrij’, licht Arthur toe.

Deze bijzondere vorm van High Cuisine aan huis, is een dienst die wordt aangeboden door het bedrijf van hem: Sensunique. En helemaal mooi – zeker voor ons stoners – is deze belofte van de heren: ‘Uiteraard laten we de keuken achter zoals wij hem aantroffen. Borden, bestek en glazen verzorgen wij. Ook de afwas!’ desnoods worden er voor je party ook nog DJ’s én vaporizers meegebracht, over full service gesproken…

Als bonus, alsof het allemaal nog niet overvloedig genoeg is, proef je samen met de sommelier en kok ook nog eens een Pinot Blanc met Girl Scout Cookies terpenen. Kortom, weinig reden om onderstaand filmpje met Arthur die over eten, drinken én cannabis praat niet even te bekijken.

Meer informatie over HIGH CUISINE en voor offertes: mail met info@sensunique.nu 

(advertentie)