(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Ook bij de zuiderburen zitten ze niet stil voor wat betreft cannabis. Ja, wel op politiek gebied natuurlijk, want daarmee is het in België nog altijd slecht fritten eten. Maar gelukkig roert het verstandige volksdeel – zeg maar de blowers, growers en medicinale gebruikers aldaar – zich behoorlijk.

Met als doel verandering afdwingen van de achterlijke war on drugs politiek in België, is er bijvoorbeeld de geweldige podcast ‘CannabisKenners’. Een van de makers ervan, Daan, mailde de redactie van CNNBS deze week met de vraag of wij zijn nieuwe promovideo op YouTube eens onder de aandacht van de doelgroep zouden willen brengen?

De Groene Duivels scoren nu ook

Dat doen wij graag natuurlijk. Een goeie twintig procent van onze bezoekers op de site juicht tenslotte voor de Rode Duivels op het WK, dus zo raar is het ook weer niet. En omdat ons zuidelijke broedervolk toevallig ook nog eens Nederlands spreekt, kunnen wij kaaskoppen deze informatieve podcast ook prima laten binnenkomen. Bovendien draaft er nu en dan ook een NL-landgenoot op in de podcast; CNNBS columnist Derrick Bergman bijvoorbeeld, om eens een volstrekt willekeurig te noemen…

Check die CannabisKenners maar eens uit mensen en abonneer je gelijk even op hun YouTube kanaal, het is allemaal de moeite waard amai!

(advertentie)