(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het duurt niet heel lang meer voordat wietplanten weer naar buiten mogen. Een wietsoort die zich daar perfect thuisvoelt en bijna gegarandeerd tot een kweeksucces leidt, is Afghan Skunk Autoflower. Oftewel een automatisch bloeiende skunk zonder al teveel pretenties maar dus wel een heerlijke geur, smaak en een prima THC percentage.

Wie aan het einde van de zomer verzekerd wil zijn van een voorraad lekkere en goed afgerijpte buitenwiet, zou Afghan Skunk Autoflower een kans moeten geven. Omdat het om een automatisch bloeiende wietsoort gaat, hoef je niet bang te zijn voor toprot en kun je al vroeg in het jaar oogsten. Skunk planten zijn sterk en Skunk is potent. Afghan Skunk Autoflower is sterk indica-dominant en geeft je sterk ontspannend en lichamelijk effect.

Wat heb je aan een pretentieuze wietsoort, wanneer die aan het einde van de zomer in je tuin staat te verrotten, omdat de bloeifase te laat op gang komt en te lang duurt? Nee dan kun je beter een automatisch bloeiende indica als Afghan Skunk Autoflower kweken. Die is misschien iets minder exotisch maar heeft aan een paar mooie zomermaanden, tenminste wel genoeg tijd om volledig af te rijpen.

Afghan Skunk Autoflower bloeit midden in de zomer en kan daardoor buiten prachtig afrijpen.

Het grote voordeel van een wietsoort als Afghan Skunk Autoflower voor de buitenkweker, is namelijk dat de strain vanzelf met bloeien begint. Wanneer je de zaden halverwege mei laat ontkiemen, groeien en bloeien Afghan Skunk Autoflower planten tijdens de zonnigste maanden van het jaar. Halverwege augustus kun je dan de volledig afgerijpte vruchten plukken.

Genetisch gezien hebben we het over een indica dominante autoflower, met de genen van een sterke Skunk en Afghani. De wiet geeft je een prettige lichamelijke ontspanning maar stimuleert ook de geest met een creatieve boost. Ze heeft een zoete maar aardse smaak en een indringende skunk-lucht waarin je de geur van vers gezaagd hout en naaldbomen kunt herkennen.

  • Soort: voornamelijk indica
  • Genotype: Skunk, Afghani
  • Cyclus: 10 tot 11 weken van zaad tot oogst
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Geur/smaak: zoet, aards, naaldbomen
  • Effect: lichamelijk, stoned
  • Zadenbedrijf; Gold Seeds
(advertenties)