(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een draagbaar pijpje is een onmisbare tool voor cannabisliefhebbers, je weet immers maar nooit wanneer je er een nodig hebt. Wanneer je vloeitjes op zijn bijvoorbeeld of gewoon omdat je graag een puur pijpje mag roken. Anyhow, waar het om gaat is dat de Hammer de Leatherman onder de hasjpijpjes is, van binnen van glas en van buiten van strak aluminium. 

Ken je de Leatherman? De stoere en oerdegelijke survival tool van aluminium. met zo’n beetje ieder gereedschap dat bestaat? Als MacGyver er een had gehad, maakte hij van een paperclip en een leeg colablikje een straaljager om eigenhandig mee door de geluidsbarrière te knallen. Nou ja, bij wijze van spreken dan…

Glas van binnen, aluminium body

De Hammer Pipe is even strak, stoer, degelijk en vernuftig als de Leatherman. Een handig compact pijpje van een centimeter of tien om altijd bij je te hebben, en de beste combinatie van materialen. Van binnen bestaat de Hammer pipe namelijk uit gehard glas, wat ervoor zorgt dat je bij het roken niets proeft dan pure wiet. Van de buitenkant wordt dat glas beschermd door een strakke body van mat aluminium.

 

 

De Hammer Pipe is daarmee in feite dus een glazen hasjpijp, zoals je weet is dat hét ideale materiaal om wiet uit te roken. Glas geeft geen geur of smaak af en is oneindig vaak schoon te maken. Glas is alleen breekbaar maar dat is bij de Hammer Pipe slim en stijlvol opgelost door de oerdegelijke en strakke aluminium body.

Omdat de Hammer Pipe volledig en snel uit elkaar te halen is, kun je hem makkelijk schoonmaken. Hij komt met drie extra gaasjes, een service kit en ‘O’ ringen die een luchtdichte sluiting tussen de bowl en het mondstuk garanderen. Te bestellen voor €27,50 op focus-planet.com voor een leven lang pijp plezier!

(advertenties)