(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Heb je geen zin of ruimte voor de gemiddelde kweektent of -kast maar wil je toch je eigen wiet kweken? Op een onschuldige en veilige manier, zonder geuroverlast of het geluid van brommende ventilatoren? Kies dan voor de discretie van de Minigrow One. Deze all-in-one design kweekkast is ondanks zijn kleine formaat goed voor een volwaardige oogst. Kant & klaar, dus je kunt meteen met kweken beginnen.

De Minigrow One is misschien wel ’s werelds meest discrete kweekkast. Hij wordt volledig klaar voor gebruik bij je afgeleverd, dus je hoeft alleen nog de stekker in het stopcontact te doen om met kweken te beginnen. Zonder gedoe met allerlei randapparatuur zoals apart aan te sluiten schakelklok, afzuiger of filter, want de kast wordt volledig ingericht bij je afgeleverd. Volledig in te stellen met een handig touchscreen display, dat geen WiFi of apps vereist.

Volwaardige oogsten

En als je denkt dat je niet genoeg hebt aan zo’n klein kastje, dan heb je het waarschijnlijk mis. De Minigrow One is namelijk uitgerust met de beste en meest duurzame LED’s van Osram waarmee een opbrengst van een gram per Watt de regel is en niet de uitzondering. De LED verbruikt 65 Watt, dus reken maar uit.

Minigrow One Minigrow One

All-in-one met Minigrow One

MiniGrow One is ontworpen om de beste, mooiste en meest discrete kweekkast te zijn die er bestaat, en dat is gelukt. De geïntegreerde hoogwaardige 65 Watt full Spectrum LED kweeklamp bevat 34 van de beste 3 Watt Osram Square LED’s. Dit zijn de beste en meest duurzame LED’s op de markt voor de tuinbouw.

Het high end en compacte design garandeerd niet alleen dat de Minigrow One overal past, maar ook geweldig staat. Je kunt kiezen uit vier verschillende deuren, uitgevoerd in donker hout, licht hout, walnotenhout en zandlinnen.

De Minigrow One komt volledig kant en klaar in slechts één stevige verpakking bij je aan. Alle onderdelen zoals de lamp, afzuiger, koolstoffilter, lucht circulatie fan en de touch screen bediening zijn voorgemonteerd, perfect op elkaar afgestemd en direct te gebruiken. Er zit slechts één stekker aan de kast dus je kunt meteen met kweken beginnen.

Met de Minigrow One ben je ook niet afhankelijk van een WiFi signaal of een specifieke app op je telefoon. Alles is direct via het touch screen display te bedienen, terwijl de omstandigheden zoals temperatuur en luchtvochtigheid in de kweekkast nauwkeurig voor je worden bijgehouden en weergegeven.

Minigrow One

Kweken in de Minigrow One

Met de Minigrow One zijn er geen redenen meer te bedenken om niet je eigen cannabis te kweken. De kast is zo mooi, geruisloos en discreet dat je hem zelfs in je slaapkamer kunt neerzetten.

De geringe warmteontwikkeling en de goede lichtspreiding van de efficiente LED kweeklamp, zorgt ervoor dat je toch behoorlijke planten in de kleine kast kunt kweken. Ze kunnen zonder problemen tot slechts vijf centimeter afstand van de lamp groeien en bloeien. Ondanks het geringe formaat is de temperatuur in de kast slechts 2 tot 4 graden hoger dan daarbuiten.

In zo’n discreet kastje kunnen wietplanten natuurlijk niet te hoog worden. Iedere Minigrow One is daarom alvast uitgerust met een handig scrogrek. Door Low Stress Training en scroggen toe te passen halen klanten met de Minigrow One de hoogste opbrengsten in de kleinste ruimte. Opbrengsten van ruim meer dan 1 gram per Watt worden dan ook regelmatig gehaald, met flinke uitschieters naar boven.

Met de Minigrow One mag je dan ook rekeken op de laagste kosten per kweek. De kast verbruikt slechts 70 Watt in volbedrijf, en dat is vergelijkbaar met 2 TL-buizen of slechts één ouderwetse gloeilamp. Er zijn geen apps of abonnementen nodig dus je hebt geen terugkerende kosten. Het koolstoffilter is gemakkelijk hervulbaar en gaat meer dan een jaar mee.

Veiligheid voorop

De Minigrow One is 100% veilig en heeft alle veiligheidstests die voor Europese huishoudelijke apparaten verplicht zijn met succes doorstaan. De kast voldoet daarmee aan de Europese CE60335-1 veiligheidsnormen voor huishoudelijk gebruik.

De behuizing van de Minigrow One bestaat uit brandwerend PVC. Een hoogwaardig en waterbestendig materiaal dat goed isoleert en ook na jaren gebruik nog steeds als nieuw blijft.

In de Minigrow vind je verder ook geen losse kabels, stopcontacten, katrollen of slangen die los kunnen raken. De maximale spanning is slechts 24 Volt in plaats van 220 Volt. Dit maakt de kweekkast niet alleen zeer veilig maar zorgt er ook voor dat het hele systeem altijd bertouwbaar is en blijft. Het is een veilige voeding die speciaal voor huishoudelijk gebruik ontworpen is.

  • Slechts 38,2 x 42 x 79,5 cm (bxdxh)
  • 65 Watt full spectrum (Osram Square) LED paneel
  • Touch screen display en bediening
  • Navulbaar koolstoffilter, geen geurtjes!
  • Verkrijgbaar met darkwood, lightwood, zandlinnen en walnotenhout (deur)
  • Inclusief: scrogrek, Meanwell OWA-90E-24 voeding. 90 W, 24V Klasse II, IEC60335-1 gecertificeerd, interne 6 cm fan, verwijderbaar LED-diffusorpaneel, gedrukte Engelstalige handleiding
  • 2 jaar garantie
  • Scrog rek

De Minigrow One kweekkast is vanaf heden verkrijgbaar op CNNBS.shop. Hij wordt compleet en kant en klaar geleverd in één discrete en stevige verpakking en er zit 2 jaar garantie op. 

(advertentie)