(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je geen rolling tray hebt, ligt je tafel (en je vloer) waarschijnlijk vol met cannabiskruimels. Handig wellicht voor een rainy day maar in de praktijk wordt het al snel een rommeltje. We kunnen je dan ook van harte aanraden om wél een rolling tray te gebruiken. En een Mossy Giant rolling tray in het bijzonder, want dan heb je meteen een toverachtige wietwereld om in te verdwalen.

Mossy Giant is al langer een fenomeen in Nederland maar breekt zo langzamerhand ook in de globale cannabiswereld door. Zijn betoverende, organische stijl wordt alom gewaardeerd en omarmd door iedereen die ook maar iets met cannabis of andere natuurlijke psychedelica te maken heeft.

Zijn meesterwerk The Grand History of Cannabis – The Dutch geeft de Nederlandse geschiedenis van cannabis weer, vanaf de oerknal tot nu. Het hangt sinds maart van dit jaar in de Spaanse cannabisclub La Crème Gràcia in Barcelona. Maar Mossy Giant – zelf inderdaad een reus van formaat – maakte kunst voor veel meer cannabisbedrijven. Zo maakte hij ook meerdere werken voor The Homegrown Cup, VOC Nederland en het zadenbedrijf van cannabisgoeroe Soma.

Mossy Giant rolling tray 'Bird-House Volkswagen'

Een Mossy Giant rolling tray en glazen RipTip in actie.

7 betoverende Mossy Giant rolling trays

Je kunt uren verdwalen in de kunstige cartoonwereld van Mossy Giant. De werken zijn extreem gedetailleerd en hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer je erin kunt herkennen. Zonnebloemen, wietplanten en toppen die met een vrolijke lach de zon aanbidden. Natuur zoals je die ook in je eigen tuin ziet maar dan meesterlijk tot leven gewekt.

Als je het werk van de Hollandse kunstenaar wat beter leert kennen, ontdek je wellicht een aantal vaste gasten. Dat zijn onder andere de beer en de hippie, die een reis maken door hun organische toverwereld. Zij volgen de planten, dieren en zelfs de schimmels op hun pad. En ze gebruiken daar dikwijls het bekende Volkswagen busje voor.

De beer en de hippie zijn volgens Mossy ook een voorbeeld voor ons mensen. “Als iedereen zou zijn zoals de hippie en de beer, zou deze planeet een gelukkige leefomgeving zijn.” Aldus de mossige reus himself.

In de wereld van Mossy leeft zo’n beetje alles. Zelfs bloempotten, gieters en Volkswagen busjes kijken dan ook met een vrolijke (en meestal knetterstonede) blik uit hun ogen. En in deze stijl heeft Mossy Giant sinds kort dus zeven betoverende rolling trays uitgebracht, om met een jointje erbij in te verdwalen. Hoe langer je ernaar kijkt, hoe meer details je zult ontdekken.

De Mossy Giant rolling trays zijn vanaf €14,95 verkrijgbaar via GlobalBudlr.com in drie verschillende maten, te weten large, medium en small. Ze zijn gemaakt van stevig metaal dat niet zal buigen, en bedrukt met verschillende fantastische Mossy Giant kunstwerken.

De grootste Mossy Giant rolling trays zijn 34 x 27 centimeter, en bieden ruimte aan al je parafernalia. De medium trays zijn 27 x 16 centimeter. Deze zijn perfect om joints op te draaien, en voor je essentials, zoals een grinder, vloeitjes en wiet. De kleinste Mossy Giant rolling tray is 18 x 16 centimeter, en is de ideale opvangbak tijdens het rollen. 

(advertentie)