(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je ouders, huisgenoten of misschien zelf wel kinderen hebt waarvoor je je wiet moet verbergen, dan kun je vast een paar discrete stashboxen gebruiken. Lees snel verder want we hebben de beste verstopplekjes voor wiet en hash voor je bij elkaar gezocht. Niemand zal vermoeden dat je er je wiet bewaart.

Jonge en oude blowers zullen het vast een keer hebben meegemaakt, dat juist diegene waarvan je het niet wilde je wietvoorraad tegenkwam. Of misschien waren ze er zelfs wel actief naar op zoek. Maakt ook niet uit want met de volgende stashboxen leidt je iedereen om de uh… tuin 🥦😁

Batterijen met een extra boost

We beginnen met de kleinste stashboxen, bedoeld om een kleine coffeeshop aankoop in te verbergen. Laat deze batterijen gerust op je bureau slingeren, of stop ze extra onopvallend in je keukenla tussen je schaar en andere prullen. Ook handig om wiet of hash in mee te nemen, als je bijvoorbeeld naar een festival gaat waar daarop gecontroleerd wordt. Extra discreet als je ze in een draagbaar apparaat verstopt.
Voor €4,50 te koop op Dutch-Smart.nl.

Gaat je geen moer aan!

Sommigen (vooral boze mensen) kunnen heel opdringerig worden als ze zeker denken te weten dat je ergens wiet of hash verstopt. Vertel ze dan maar gerust dat het ze geen moer aangaat, want vinden zullen ze het in deze bout en moet zeker niet! Drop deze discrete stashbox in je gereedschapskist dan ben je helemaal veilig. Een superdiscrete stashbox dit, en goed voor zeker een paar grammetjes. Hij is namelijk 7,5 centimeter lang en heeft een diameter van 37 millimeter.
Voor €19,50 te koop op Dutch-Smert.nl.

Ingeblikt

Heb je wat meer dan een paar gram te verbergen, dan maakt een van de verschillende stashblikken zeker een goede stashbox. Verkrijgbaar met verschillende labels, en in verschillende formaten, zijn deze blikken ook gewoon heel mooie voorraadpotjes voor de cannbiskok. Zet ze in je voorraadkastje tussen andere blikjes en niemand die iets zal vermoeden. Onthoud wel goed in welk blikje je wiet ook alweer zat want je ziet het er niet aan af.
Vanaf €14,50 te koop op Dutch-Smart.nl.

Als de nood hoog is…

…voor een iets grotere stashbox, dan moet je deze brandblusser misschien wel hebben. De beste verstopplek is immers open en bloot voor iedereen te zien. Zet de brandblusser dus gewoon op een handige plek waar je hem snel kunt pakken in het geval van nood. Er past genoeg in want hij is 30 centimeter hoog en heeft een diameter van 75 millimeter.
Voor €89,90 te koop op Dutch-Smart.nl.

Once you pop, you just can’t stop

De Pringles slogan gaat niet op voor déze bus Pringles, want daar zit natuurlijk stiekem cannabis in. En dat is niet verslavend maar wel heel lekker. Hoe dan ook, je kunt aardig wat wiet in deze bus kwijt want hij is op ware grootte, alleen wordt de bovenste helft gebruikt voor camouflage.

Iemand met een vreetkick zou deze stash namelijk zomaar eens tegen het lijf kunnen lopen. Maar ook daar is aan gedacht. De verstopplek is namelijk via de onderkant te bereiken, terwijl je de rest van de bus met échte Pringles chips kunt vullen. Een nietsvermoedende huisgenoot of hongerig kind, ziet gewoon het standaard afsluitfolie met daaronder de chips.
Voor €29,50 te koop op Dutch-Smart.nl.

Als je haar maar goed zit

Een van de meest discrete stashboxen is ongetwijfeld deze borstel. Even groot als een normale borstel, dus leg hem gewoon tussen je andere haarproducten in de badkamer, en niemand zal denken dat je iets verstopt. Deze borstel kun je echter in het midden opendraaien en dan biet hij ruimte aan een heerlijke stash.
Voor €9,50 te koop op Dutch-Smart.nl.

(advertentie)