(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Rook je graag Girl Scout Cookies? Wat is er dan leuker dan die helemaal in stijl te vermalen in een grinder die eruit ziet als een ouderwets dubbeldekker koekje. Je weet wel, die koekjes die je als kind altijd van elkaar haalde zodat je de vulling eruit kon likken. En wees maar gerust, hij maalt namelijk ook gewoon andere wietsoorten.

De Biscuit Grinder, zoals die heet, is een geinige grinder die in de coffeeshop gegarandeerd gespreksstof oplevert. Let wel een beetje op waar je hem laat slingeren want voor je het weet zet een van je vrienden zijn tanden erin. Dit compacte molentje voor cannabis is namelijk niet van een echt koekje te onderscheiden, en zeker niet door de stonede medemens tijdens een allesverslindende vreetkick!

Zonder gekheid, de Biscuit Grinder is een unieke grinder om te zien, maar hij maalt ook nog eens uitstekend. Je zou dat misschien niet verwachten van een fun-grinder van nog geen vijf euro, maar deze grinder is meer dan een gimmick. Je zult verstelt staan van de prestaties van het kleine dingetje, want hij maalt wiet effectiever dan veel dure grinders.

Dat de Biscuit Grinder niet alleen grappig is maar ook verbluffend goed wiet vermaalt is geen wonder. Het binnenwerk is namelijk van aluminium, en voorzien van vlijmscherpe tanden. De diameter van 5 centimeter is groot genoeg om wiet voor meerdere dikke joints te malen.

Een guitig en effectief grindertje dus, voor slechts € 4,95 euro te bestellen op Focus-Planet.com. Of heb je toch liever een Hamburger-grinder, of een als blikje bier vermomde crusher?

[Openingsbeeld: Dean Drobot, Shutterstock]
(advertenties)