(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Thuis wiet kweken is een fijne hobby. Het is fantastisch om je eigen wietplanten te zien groeien en bloeien, en je bespaart jezelf al snel een heleboel geld uit. Alleen dat vermaledijde knipwerk elke keer tot de vellen aan je vingers hangen en je rug die nog dagenlang pijn doet omdat je uren krom hebt gezeten. Dat kan een beter met de TrimBin. Een ergonomisch gevormde tray om boven te knippen, en tegelijkertijd je kief te verzamelen. 

Knippen is het klusje waar veel kwekers toch altijd weer tegenop zien. Eén oplossing is om gebruik te maken van een knipmachine, maar die zijn duur en een overkill voor de hobbykweker met maar een paar wietplanten voor eigen gebruik. Bovendien ga je als thuisteler natuurlijk voor het beste en mooiste resultaat, en zit er dus niets anders op dan je wiet met de hand te knippen.

TrimBin

Met een TrimBin moet je nog steeds zelf je handjes laten wapperen, maar het maakt het knipwerk wel een stuk fijner. Bovendien bevat de kniptray een ingebouwde 150 micron roestvrijstalen zeef, die de trichomen tijdens het knippen meteen van je knipafval scheiden. Zo kun je na al die noeste arbeid meteen genieten van een welverdiend hasj-jointje.

Zoals je kunt zien bestaat de TrimBin uit een dubbele tray (1), met een verlaagde rand (5) om je armen op te laten rusten bij het knippen. Je kunt hem op schoot nemen, waardoor direct een betere zitpositie wordt aangenomen en rugklachten door het knippen tot het verleden behoren. De bovenste tray bevat zogezegd een 150 micron zeef van roestvrij staal (2) die alleen trichomen doorlaat. Deze worden opgevangen in de onderste tray (3) waarna je alleen de beste kwaliteit kief kunt verzamelen met een meegeleverde statische kwast (4).

Een complete TrimBin weegt slechts 1,7 kilo en is 51 bij 41 bij 20 centimeter. De set wordt verkocht voor net geen €60 euro. Bestellen kan op TrimBin.eu

(advertenties)