(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Vraagje, wat zou je ervan zeggen om een dagelijkse microtrip te maken? Hoewel, de voorverpakte doses Thortruffels zijn eigenlijk juist afgestemd om niet te gaan trippen. Je neemt ze dan ook gewoon overdag, en voelt je daardoor energieker, creatiever, sterker en je kunt je beter concentreren. 

Eén voorverpakte blisterverpakking bevat zes doseringen van slechts één gram verse Thortruffels. Bij deze hoeveelheid krijg je namelijk net genoeg van de psychoactieve stof psilocybine binnen om een effect te hebben. De werking is zo subtiel dat je vaak pas aan het einde van de dag opmerkt dat je wat lekkerder in je vel zat. Je gaat dus zeker niet trippen maar het zorgt wel voor meer energie, een vrolijker humeur, een betere concentratie, creativiteit en een goede nachtrust.

Thortruffels?

Thortruffels zijn in Nederland gekweekte knolletjes van psychoactieve paddestoelen. Ze groeien ondergronds en fungeren als voedingsreserves voor de paddenstoelen. Thortruffels bevatten net als de paddenstoelen zelf de psychoactieve stof psilocybine. Een dosis van ongeveer 10 gram van deze truffels zal een psychedelische trip opwekken waarbij ook hallucinaties mogelijk zijn. De voorverpakte dosis Thortruffels van ProviThor van slechts één gram is echter lang niet sterk genoeg voor een trip. Het zorgt daarentegen wel voor vele positieve effecten.

Thortruffels van ProfiThor worden vers per microdosis van één gram verpakt.

Elke dag je gram halen

Omdat de Thortruffels van ProviThor speciaal vers per dosis worden voorverpakt, kun je ze gemakkelijk dagelijks innemen, en ben je zeker dat je niet per ongeluk te veel neemt. Bovendien blijft de rest van de truffels vers verpakt voor later gebruik. Je neemt de truffels rauw, omdat hitte de celstructuur kapot maakt waardoor de werking afneemt. Voor het beste effect kauw je de truffels goed, maar je kunt ze eventueel ook in hun geheel doorslikken als je de zure nasmaak vies vindt.

Natuurlijk microdoseren

Microdoseren met Thortruffels is natuurlijk en draait vooral om het verbeteren van je dagelijkse prestaties. Het zorgt ervoor dat je meer aandacht hebt en eigenlijk bewuster door het leven gaat. Het verbetert je mentale staat en zorgt voor een lichamelijke energietoename.

De psilocybine in Thortruffels is een natuurlijke stof die effect heeft op de afgifte van het gelukshormoon serotonine. Deze lichaamseigen neurotransmitter is onder veel meer verantwoordelijk voor onze aandacht, het vermogen tot leren, zelfvertrouwen en ook niet onbelangrijk, je humeur. Positieve effecten die vaak genoemd worden door mensen die microdoseren zijn een betere focus, meer empathie, energie en mentale rust en een toegenomen creativiteit.

Naast de toegenomen energie en focus, is er veel anekdotisch bewijs dat microdoseren met (Thor)truffels ook een positief effect heeft op psychologische en fysieke ongemakken. Zo kan het mogelijk terugkerende hoofdpijn verlichten, stress gerelateerde angsten tegengaan, en tics verminderen. Het vermindert ook de drang naar bepaalde middelen zoals sigaretten, eten en alcohol en wordt daarom vaak ingezet als hulpmiddel bij het afkicken van verslavingen.

De voorverpakte Thortruffels zijn verkrijgbaar per blisterverpakking met zes microdoseringen van één gram (€10,-) of tien van deze blisterverpakkingen (60 doses, €75,-). Bestellen doe je op ProviThor.com 

(advertenties)