(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wat is nou een lekkerder toetje na (of tijdens) het eten, dan de damp van je favoriete wietsoort? Met de HerbalAire H3 tafelverdamper kun je er dagelijks van genieten. Het apparaat is aanzienlijk voordeliger dan zijn concurrenten tafelverdampers, vult moeiteloos ballonnen en kan met of zonder slang gebruikt worden. 

Tafelverdampers neem je misschien niet even mee onderweg, maar dat kan eventueel wel met de handzame HerbalAire H3. Deze verdamper is licht van gewicht, en aanzienlijk kleiner dan andere tafelverdampers. Wanneer je er een op tafel hebt staan, pak je hem er gemakkelijk even bij voor, tijdens of naast het eten. Er zitten geen batterijen in die opgeladen moeten worden of leeg kunnen raken, en er kan lekker veel wiet in. Door hun grotere formaat werken ze vaak beter dan kleine draagbare exemplaren.

HerbalAire H3

De HerbalAire H3 is een zuinig geprijsde tafelverdamper, met dezelfde en meer handige functies als bijvoorbeeld de veel duurdere Volcano. Je kunt er in de eerste plaats ballonnen met damp mee vullen, waarvan er tien worden meegeleverd.

De ballonnen hebben een groot voordeel ten opzichte van direct inhaleren via een slang, die overigens ook wordt meegeleverd. De ballonnen vullen zich namelijk met een combinatie van terpenen (de eerste en meest smakelijke damp van een net gevulde kruidenkamer), als de damp die daarna komt en waarvan je vooral high wordt. Hierdoor smaakt iedere haal uit de ballon lekker, in tegenstelling tot alleen de eerste halen van een vers gevulde kruidenkamer.

De H3 is dus met recht een van de meest veelzijdige verdampers. Hij is als draagbare verdamper te gebruiken, als tafelverdamper met een slang, of als vulstation voor ballonnen. Eventueel kun je hem ook, middels het hoofd-mondstuk met ingebouwde glasadapter, aansluiten op je glazen bong, om watergekoeld te verdampen.

In de doos

De HerbalAire wordt geleverd als zeer compleet pakket. In de eenvoudige doos vindt je voor vrijwel alle mogelijke dampmethoden een accessoire, en natuurlijk de HerbalAire H3 zelf. De volledige set bestaat uit de volgende onderdelen.

 • 1 x HerbalAire H3 vaporizer
 • 1 x H3 Hoofdmondstuk met ingebouwd glasadapter
 • 2 x Mondstuk aanzetstukken
 • 1 x Te bevestigen houder
 • 1 x Afkoelkamer
 • 1 x Schoonmaak tool
 • 1 x Whip met verbindingen en mondstuk
 • 10 x Vape zakken
 • 2 x Slang-klemmen
 • 2 x Zak mondstukken
 • 1 x Te bevestigen ventilator

Grinden overbodig

De H3 is eigenlijk een verbeterde versie van voorganger ‘Elite’. Verbeterd is onder meer het universele hoofdmondstuk en een gemakkelijk te vullen houder. Daarnaast is het apparaat nu uitgerust met een zogenoemd sleepring zak systeem, wat het vervangen van de ballonnen aanzienlijk vergemakkelijkt.

Nog een – tamelijk unieke – functie van de HerbalAire H3, is de zogenaamde ‘espresso modus’. Deze maakt grinden of malen van je wiet overbodig. Je kunt hierdoor gewoon een volledig topje in de verdamper stoppen, waarna de HerbalAire voor je aan de slag gaat om alle werkzame stoffen te extraheren.

Convectieverhitting

De H3 maakt gebruik van efficiënte convectieverhitting, wat door liefhebbers gezien wordt als de beste manier van verhitting. Het houdt in dat de cannabinoïden uit je wiet alleen verdampt worden door hete lucht, terwijl de kruidenkamer zelf niet actief verhit wordt. Hierdoor is er geen kans op verbranding van je wiet, en ben je gegarandeerd van damp, en geen rook. Dit heeft tevens als voordeel dat de wiet niet verhit wordt, en dus vers blijft zolang je de verdamper niet gebruikt.

De temperatuur is nauwkeurig in te stellen van 125 tot maximaal 200 graden Celsius. De verdamper bevat daarnaast kleine ventilators die kunnen worden ingeschakeld om ballonnen te vullen of als hulp bij het inhaleren. De hete lucht wordt bij het inhaleren of vullen van ballonnen, door een volledig geïsoleerd luchtpad geleid, waardoor er geen kans is op bijsmaakjes.

De HerbalAire H3 wordt geleverd met een fabrieksgarantie van drie jaar. Het apparaat kost slechts € 189,90 euro en is te bestellen op Dutch-Smart.nl

[Openingsbeeld: tomertu, Shutterstock]
(advertenties)