(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als er dit jaar een van de mooie en discrete CNNBS G-Kits op je verlanglijstje staat, dan is het deze Black Friday je kans om er voordelig een aan te schaffen. Van vrijdag 29 november (Black Friday) tot en met maandag 2 december schaffen we de BTW namelijk af met de kortingscode BTNEE! 

Nu of nooit

Omdat we vinden dat een kleine en veilige kweekkast voor iedereen bereikbaar moet zijn, houden we de prijzen op CNNBS.shop het hele jaar door al zo laag mogelijk, en is er niet heel veel ruimte voor kortingsacties. Dit jaar hebben we echter met fabrikant G-Tools besloten om ter gelegenheid van Black Friday, éénmalig de BTW af te schaffen. Grijp dus je kans om een CNNBS kweekkast (of andere producten op CNNBS.shop) met 21% korting(!) te bemachtigen, want het is nu of nooit!

BTNEE!

De Black Friday deal die we je op CNNBS.shop voorschotelen houdt in dat je het hele Black Friday Weekend (van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december dus), een dikke 21% korting krijgt op ALLE producten op CNNBS.shop. Ja, je leest het goed, op ALLE producten. Dus of je nou een discrete CNNBS G-Kit of CNNBS G-Kit XL koopt om voor eigen gebruik cannabis in te kweken. Of iets anders uit onze growshop of zelfs meerdere producten, wij nemen de BTW voor onze rekening als je de kortingscode BTNEE! gebruikt.

21% korting

Geen BTW betalen betekent een dikke 21% korting, en dat scheelt je een hoop knaken. Neem bijvoorbeeld onze meest verkochte CNNBS G-Kit met 150 Watt G-Bars LED kweeklamp. Daar betaal je normaal gesproken (en we hebben de prijzen dus niet kunstmatig opgehoogd zoals sommige grote retailers doen) €695,- euro voor maar dit weekend slechts €574,35 euro. Toch een verschil van €120,65 euro!

Ga je voor een iets grotere opbrengst met de CNNBS G-Kit XL, dan wordt je korting automatisch ook groter. In dat geval krijg je namelijk een korting van €190,04 euro en betaal je voor de kweekkast geen €1095,00 maar slechts €904,91 euro. Afijn, je snapt het: dit weekend schaffen we de BTW éénmalig af, bij aankoop van ALLE producten op CNNBS.shop. Of je nou voor een nieuwe kweekkast gaat, of alleen een kweeklamp of bijvoorbeeld Mohammed wietzaadjes bestelt.

Vanaf Black Friday (vrijdag 29 november) tot en met maandag 2 december kun je op CNNBS.shop terecht met de kortingscode. Bestellen met de korting is eenvoudig: vul je winkelmandje zoals je dat gewend bent en klik op ‘IK HEB EEN KORTINGSCODE’ voor je gaat afrekenen. Voer de code BTNEE! in, en de korting wordt automatisch van het totaalbedrag afgetrokken. 

(advertenties)