(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
White Widow Auto

Een heerlijke portie witte wiet kweken wordt wel heel makkelijk met White Widow Auto. Dat is namelijk een automatisch bloeiende White Widow. In slechts 9 tot 10 weken levert ze haar frisse en zoet smakende oogst met een hoog THC percentage, wat wil je nog meer?

White Widow is een van Nederlands’ meest krachtige indica’s. Haar naam dankt ze natuurlijk aan de typische  dikke laag witte trichomen, die voor een potent en langdurig effect zorgen. Door deze zeer potente klassieker meerdere generaties met autoflower genetica te kruisen, is een extra snelle autoflower variant van deze klassieker ontstaan.

Kweekgemak

White Widow Auto is een feest voor zowel binnen als buitenkwekers. De wietsoort is gemakkelijk te kweken, en maakt het mogelijk om in maximaal 10 weken voor een dikke opbrengst te zorgen. Dat niet alleen maar White Widow Auto blijft daarbij ook nog eens lekker discreet van formaat. Het is dan ook een ideale wietsoort voor op het balkon, of in kleine kweekruimtes. Ze neemt genoegen met ieder plekje in je groei- of bloeiruimte en je hoeft je geen zorgen te maken over lichtschema’s, want bloeien doet ze helemaal vanzelf en bij ieder lichtregime.

Intens ontspannen

De medicinale eigenschappen van White Widow Auto zijn dankzij de vele witte trichomen en een hoog THC-gehalte zeer krachtig. De wiet werkt goed tegen pijnklachten en slaapproblemen, en geeft cannabisliefhebbers een ontspannen lichamelijke stone.
Qua smaak doet White Widow Auto niet onder voor de fotoperiode gevoelige variant. Ze heeft een frisse maar zoete smaak, die duidelijk doet denken aan citrusvruchten.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: White Widow, autoflower genetica
  • Cyclus: 9 tot 10 weken van zaad tot oogst
  • Hoogte: 50 tot 100 centimeter
  • Geur/smaak: fris, zoet, citrus
  • Effect: lichamelijk ontspannen, stoned, goed tegen slapeloosheid en pijn
  • Zadenbedrijf: Wietzaadjes.nl
(advertentie)