(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het begrip ‘flying high’ kreeg vorige week een bijzondere lading in het Canadese dorp Harrow. Midden op de dag moesten het personeel en de klanten van de RC Bud Shop zogezegd rennen voor hun leven, omdat er pardoes een auto (!) via de voorgevel naar binnen kwam gevlogen. Plus als bonus nog twee andere car crashes in stenen winkels waar ze wiet aan de man brengen…

In de stijl van Kool-Aid Man

Precies een week geleden, op een doodnormale donderdag rond kwart over elf in de ochtend, vond het bizarre incident plaats in het dorpje in de provincie Ontario. Volgens de winkelmanager van RC Bud Shop, ene Jenn Kane, leek het allemaal nogal op een crash in “Kool-Aid man style”.

De Kool-Aid Man is een met name in Noord-Amerika beroemde mascotte van een mierzoete en felrood gekleurd limonadepoeder – even aanlengen met water en jij en je tandarts zijn weer happy. Nou ja, er is bewegend beeld van de onbedoelde Hollywood-stunt:

Veel vragen, geen antwoorden

Hoewel er dus klanten aan het canna-shoppen waren, is er gelukkig niemand gewond geraakt. “We hadden een voertuig dat een gebouw binnenreed. Er zijn geen tekenen dat de bestuurder onder invloed was, het was gewoon een oudere bestuurder die een ongelukje had tijdens het rijden”, verklaarde agent Steven Duguay later op de donderdag.

Eigenlijk weten we er verder geen bruin berenhol meer van af… Het enige dat we nog wel kunnen serveren, zijn deze twee foto’s van de foutparkeerder in die Canadese coffeeshop:

Toeval of trend(je)?

Wat we ook nog kunnen melden, ook al is het pas begin april, is dat dit al de tweede mafketel is dit jaar die zo boodschappen doet in een wietwinkel in Canada. Het jaar 2024 was nog geen week oud toen de Ontario Provincial Police het volgende op X knalde:

Bonus crash

En als jij nu denkt dat dit je allemaal toch wel en beetje deja-vu-achtig bekend voorkomt, dat kan. In 2019 berichtte CNNBS namelijk ook al over een foutparkerende BMW in een coffeeshop, zij het dat deze flying high stunt zich in buurland de VS afspeelde.

En tuurlijk laten we die beelden graag nog eens zien:

Als after bonus, voor wie er echt geen genoeg van kan krijgen, delen we nog een leestip uit de ouwe CNNBS-doos. Het betreft een meer dan bizar voorval waarbij een auto de hoofdrol in pikt: ‘Naakte stoner-chick ramt paal in Seattle‘.

(advertentie)