(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Om de grootste en vetste Banana OG Kush variant te maken, hebben de specialisten van Royal Queen een selectief veredelingsprogramma met OG Kush en Chiquita Banana op poten gezet. Het resultaat daarvan is Fat Banana, een intens fruitige indica dominante hybride die de 25% THC grens aantikt.

25% THC

Fat Banana is een zeer aromatische wietsoort die veel natuurlijke olies en terpenen bevat, evenals een indrukwekkende hoeveelheid THC. Het is daarmee een vette Kush variant voor fijnproevers die wat gewend zijn. De fruitige volle smaak is zoet met een vleugje citrus, waardoor Fat Banana snel een van je favorieten zal worden. Maar pas op want het vergt een zeer hoge tolerantiegrens om vreetkicks en couch locks te ontlopen.

‘Stretch-indica’

Genetisch is Fat Banana het veredelde product van OG Kush en Chiquita Banana. Een krachtige herkomst die in handen van ervaren kwekers tot duizelingwekkende THC percentages kunnen leiden. Binnen bloeit de wietsoort ongeveer acht weken, het is een indica dominante hybride met de neiging om flink de hoogte in te gaan. Je zou het ook een ‘stretch-indica’ kunnen noemen, zonder training ontwikkelen de planten enorme langgerekte hoofdtoppen.

Intense wietsoort

Goed, je kweekt een wietsoort als dit natuurlijk voornamelijk voor de potente effecten en de intense smaak. En daarmee zit het wel goed. In eerste instantie merk je misschien een milde euforische high maar die slaat vrij snel daarna om in een krachtige lichamelijke stone, gevolgd door een zware ontspannende ervaring. De smaak is zeer zoet en fruitig en doet denken aan het aroma van een overrijpe banaan.

  • Soort: indica dominante hybride (70% indica)
  • Genotype: OG Kush, Chiquita Banana
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Smaak: zoet, fruitig, citrus, banaan
  • Effect: zwaar, lichamelijk, hoog THC percentage
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertenties)