(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je een beetje opschiet kun je de splinternieuwe Critical Orange Punch en Auto Critical Orange Punch nog dit jaar buiten kweken. Critical varianten laten zich namelijk gemakkelijk kweken, zijn zeer potent en produceren in korte tijd enorme toppen! Het zijn niet voor niets de meest gekweekte wietsoorten van Spanje.

Critical is in Spanje populairder dan Amnesia en Haze in Nederland bij elkaar. Het zijn zeer stabiele indica dominante wietsoorten met een korte bloeitijd, zeer hoge THC-percentages en indrukwekkende knuppels van toppen. We snappen dus wel waarom Dutch Passion Critical Orange Punch en Auto Critical Orange Punch heeft uitgebracht.

Zowel Critical Orange Punch als Auto Critical Orange Punch zijn gloedje nieuw en gebaseerd op de uitstekende Spaanse Kritikal Bilbo genetica. Toch is de ontwikkeling daar niet mee begonnen maar met een kruising tussen twee elite-stekken. Zijnde een Grandaddy Purps en een Orange Bud aka Orange Punch.

Die kruising leverde superieure connaisseurscannabis op met een geweldige smaak. Helaas produceerde de planten alleen onder het gemiddelde maar dat werd opgelost door de productieve Critical in het veredelingsprogramma in te brengen. De uitbundige groei en potentie was exact wat de Grandaddy Purps en Orange Bud kruising nodig had.

Critical Orange Punch

Met Critical Orange Punch kun je wietplanten verwachten die gemakkelijk en graag groeien, grote opbrengsten opleveren en exceptioneel potent zijn. De wiet combineert een indringende skunk-achtige citrussmaak met een Afghaans hasjachtig aroma. Het effect is krachtig en euforisch en houdt lang aan.

Critical Orange Punch planten groeien gemakkelijk onder alle omstandigheden, van organisch in aarde tot hydrosystemen met of zonder medium. Planten kunnen binnen tot anderhalve meter hoog worden en hebben slechts 7 tot 8 weken nodig om hun bloeifase af te ronden. Ze produceren dikke indrukwekkende toppen die zo hard zijn als golfballen. Een perfecte wietsoort voor snelle, commerciële en potente oogsten!

Auto Critical Orange Punch

Tegelijk met Critical Orange Punch lanceert Dutch Passion ook de Auto Critical Orange Punch. Oftewel de automatisch bloeiende variant van dezelfde strain. Deze doet er slechts 75 dagen over om van zaadje tot oogstrijpe wietplant te komen. Sommige exemplaren doen er soms één of twee weken langer over maar produceren dan ook wel extra grote oogsten.

  • Soort: indica dominante hybride / autoflower
  • Genotype: Grandaddy Purps, Orange Bud (Orange Punch), Kritikal Bilbo
  • Bloeitijd: 7 tot 8 weken / 75 dagen van zaad tot oogst
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Smaak: skunky citrussmaak, Afghaans hasj-aroma
  • Effect: zeer sterk, euforisch en lang aanhoudend
  • Opbrengst: XL
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion (Auto Critical Orange Punch – Critical Orange Punch)
(advertenties)