(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zoals je mag verwachten van een wietsoort die luistert naar de naam Brain Damage, hebben we hier te maken met een zeer potente wietsoort. De naam Brain Damage slaat echter niet alleen op het hoge THC percentage maar heeft ook te maken met de Nederlandse breeder KC Brains, van wie deze creatie oorspronkelijk is. 

KC Brains Brain Damage heet dan ook eigenlijk Brains Damage in plaats van Brain Damage, met een s. Een KC Brains original dus eigenlijk op basis waarvan Growers Choice dan weer deze gefeminiseerde Brain Damage gemaakt heeft.

Afgezien van het ontstaan van de wietsoort is Brain Damage is een zeer potente fifty-fifty hybride (sativa/indica) tussen de wietsoorten Acapulco Mexican, Mango, Hawaiian en KC 636. Hoewel het een hybride betreft, lijkt Brain Damage qua effect duidelijk meer naar de indica kant van het genenspectrum te leunen. Mensen die de soort gerookt hebben, beschrijven het effect als extreem potent en niet te verbergen, en.. “Ik rookte één joint en voor ik het wist lag ik te slapen.”

Brain Damage is dus een van de zwaardere wietsoorten die je kunt kweken. De indica invloed maakt de wietsoort goed om mee te ontspannen, lekker te slapen en een uitstekende pijnbestrijder en de sativa eigenschappen zorgen tegelijkertijd voor een euforisch en blij opgewekte high. Rook Brain Damage met mate en het is een goede sociale oppepper, rook er wat meer van en je wordt ontzettend stoned. De smaak is fris en fruitig met een licht en zoet Diesel, slash hasj-aroma.

Zoals de meeste hybrides, is Brain Damage een uitstekende opbrenger. In een bloeifase van om en nabij de negen weken, produceert ze lange dikke knuppels van toppen. Brain Damage planten kunnen aardig hoog worden wanneer je ze lang laat groeien en het nalaat om ze te trainen. Met enige training kun je de planten echter goed onder controle houden, de uitstekende blad-bud verhouding maakt deze soort goed voor een sea of green of scrog. Buiten groeit ze gemakkelijk uit tot een plant van een meter of twee.

  • Soort: hybride (50% indica, 50% sativa)
  • Genotype: Acapulco Mexican, Mango, Hawaiian, KC 636
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Hoogte: gemiddeld
  • Opbrengst: XL
  • Zadenbedrijf: GrowersChoice.nl
(advertenties)