(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In een tijd waarin dictators, maffe presidenten en doorgeslagen religieuze terroristen de wereld onveilig maken hebben we in Nederland gelukkig de wijkagent. Onverschrokken trekt die elke dag ten strijde tegen de misdaad, waarbij vooral het aller- allergrootste gevaar voor de wereldvrede keihard wordt aangepakt: wietplantjes!

Filmpje van wijagent Melick

Voor we bij de echte klapper van de week aankomen – zoek alvast een stoel waar je zo meteen niet vanaf kan vallen – kunnen we een eerst een Limburgs politiefilmpje laten zien. Gemaakt door het ‘Team Sociale Media Echt’ van de plaatselijke gendarme aldaar. Jazeker, daar is genoeg tijd voor hoor.

In het dorpje Melick filmt de wijkagent van dienst hoe ze daar de meest gruwelijke misdaden aanpakken:

Groot wietgevaar in Susteren

Maar het kan natuurlijk altijd nog zotter, we zijn tenslotte in Limburg nietwaar. Dat daar ook al de nodige ratten wonen mag nauwelijks nog enige verwondering wekken, ons land stikt er van. In dit geval in Susteren waar zo’n verrader al om 7:45 uur in de ochtend (!) via Meld Misdaad Anoniem iemand erbij lapte.

De misdaad die anoniem wordt gemeld? Een uiterst gevaarlijke zware crimineel heeft het op de Rector Meuffelsstraat gepresteerd om een wietplantage aan te leggen. Buiten nog wel. Niet één maar meerdere wijkagenten worden opgetrommeld om de verschrikkingen te lijf te gaan en de inwoners van Susteren weer veilig te kunnen laten slapen.

Zit je inmiddels stevig op je stoel? Dan kunnen we nu veilig laten zien waarover het hier gaat:

Inderdaad: 4 potten met wietplantjes. De wereld is een stuk veiliger nu, te beginnen met Limburg…

[openingsbeeld:  Fun Way Illustration/Shutterstock]
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)