(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Stress, druk, overwerkt, overprikkeld of gezeik met het wijf/de vent… CNNBS geeft je het ideale medicijn om te relaxen, terwijl je ondertussen op je gemakje kennis neemt van de idioterie van het vaderlandse cannabisbeleid.

Inderdaad, we hebben weer zo’n heerlijk filmpje op de kop getikt van De Meter, een nieuwssite in het oosten des lands. Het zijn steevast rustig voortkabbelende videootjes, nauwelijks bewerkt en ze doen ons dus sterk denken aan de schilderklasjes op televisie van de bebaarde cultheld Bob Ross. Check nu we het toch over de zoetgevooisde kwasten-troubadour hebben trouwens zeker die fascinerende Netflix documentaire over hem: ‘Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed‘, maar dat uiteraard geheel terzijde.

KIJK ook van De Meter: ‘De totale zinloosheid van ons wietbeleid in 3:07 min.

Nu is het tijd voor het oprollen van een wietkwekerij. In Emmen nog wel, wederom op onnavolgbare wijze verfilmd door De Meter. Het gaat om een woning waar 3 van de 4 kamers waren ingericht als wiethok, goed voor ongeveer 450 planten. En dat betekent politie en een gespecialiseerd opruimbedrijf in actie. Ofwel, een doorsnee dagje in het curieuze leven van het gedoogbeleid:

(advertenties)