(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is weer die week van Prinsjesdag en de Algemene Prietpraatjes Beschouwingen van onze zeer goed verdienende beroepspolitici in Den Haag. Episch centrum van de macht in Nederland is het Binnenhof. Bekend van achterkamertjes, moties van afkering tegen iemand die al lang demissionair is, het bij volle verstand naaien van burgers en dit op talloze creatieve manieren en… van WIET. Echt waar, kijk maar naar deze wietplantage die deze week is opgerold aan het BINNENHOF.

Praatjes en prinsheerlijke plaatjes

Voor we de plaatjes van iets heel anders dan die rare Prinsendag-hoedjes op het Binnenhof gaan bekijken, eerst wat harde feiten over deze op vrijdag 17 september door de politie opgerolde cannabisboerderij aan het Binnenhof.

‘In totaal stonden er meer dan 300 planten in de woning. Ook was er sprake van diefstal van stroom.
Twee personen aanwezig in de kwekerij zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor’, meldt de politie ons de dag erna op Facebook.

Dat is me toch wel wat; zoveel illegale planten die praktisch onder de neus van al die anti-cannabis politici die Nederland rijk is (denk aan VVD, CDA, ChristenUnie, PVV onder meer) groeien en bloeien! Soms is de werkelijkheid nog mooier dan je wildste fantasie, denk je dan als je onderstaande politie pics ziet:

Inderdaad, ook in Almere ligt een Binnenhof. Flauw van ze, hè?

(advertenties)