(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Pleur je aanstekers maar weg want de toekomst is gearriveerd, en daarin gebruiken we dus lasers in plaats van vuur. Althans, als het aan de mensen van Hitoki ligt, want dat bedrijf maakt de laser-aangedreven bongs. De laser zou gezonder zijn dan de aloude aansteker maar eerlijk gezegd is het vooral heel erg cool als het rode laserlicht je wiet in de hens steekt.

Lasers zijn cool, weet iedere Star Wars fan en AEK Athene supporter. Alleen vallen de goedkope laserpennen die je in toeristenwinkeltjes kunt kopen altijd een beetje tegen. Je kunt er nog geen kaars mee aansteken en al helemaal geen gebouwen door de midden smelten zoals in de films.

Laser voor je wiet

De laser in de Trident Laser of The Saber waterpijpen is echter wel dermate krachtig. Nou ja, een gat in een gebouw smelten is misschien nog een brug te ver maar je kunt er wel je wiet mee aansteken, en dat ziet er dus ook übercool uit. Kun je je voorstellen dat je met deze pijp in je favoriete coffeeshop gaat zitten? Iedereen zal denken dat je een tijdreiziger uit de toekomst bent. Nou ja, eigenlijk zal niemand dat waarschijnlijk denken maar bekijks krijg je zeker!

Trident Laser en The Saber

Hitoki maakt twee verschillende laser-bongs, de Trident Laser en The Saber. Beide laserbongs maken gebruik van dezelfde lasertechnologie, alleen is The Saber wat compacter en dus gemakkelijker mee te nemen. Ook moet je bij The Saber nog een aparte bubbler kopen, tenzij je het Combo pakket aanschaft. Hoe dan ook is The Saber door de draagbaarheid de beste optie om de tijdreiziger mee uit te hangen in de coffeeshop.

Maar goed, heeft zo’n laser nog voordelen, afgezien van hoe tof het eruit ziet als je wiet met een laser rookt? Jazeker, want ten eerste is het iets gezonder omdat je geen butaan binnenkrijgt via de rook. Iets wat wel het geval is als je wiet met een aansteker aansteekt. Omdat butaan de rook ook scherper maakt, smaakt je wiet ook wat beter als je de laser gebruikt.

Volgens de veelgestelde vragen op de Hitoki website zorgt de laser voor een ervaring die het beste van verdampen en roken van wiet combineert. De smaak van je wiet zou met de apparaten net zo zacht en smaakvol zijn als wanneer je het verdampt, maar dus wel de kick van het roken geven. Uiteindelijk is de laser ook geen verdamper maar wordt de wiet in het apparaat gewoon verbrand. Kijk maar:

Geïnteresseerd? De Hitoki Trident Laser is voor $349,99 kant en klaar te gebruiken, terwijl je voor The Saber met bubbler $339,99 moet neertellen. Daar komt dan helaas wel nog $50,00 bij voor de verzending naar Nederland.

(advertentie)